Food

NIEUW GETEST: DE BEEBOX

Vorige maand kreeg ik een email van Rob Rollenberg die mij vroeg of ik interesse had in het testen van een Beebox. Ik dacht meteen aan een bijenkorf en dus aan iets met honing. Toch maar even googlen.

De Beebox is een concept wat je kan zien als Hello Fresh. Daar had ik ervaring mee maar na een aantal weken had ik dat wel gezien. De agressieve aanpak van Hello Fresh en de vele recepten die hier thuis niet in dank werden afgenomen deed mij besluiten daar een einde aan te breien. Daarna werd ik bestookt met emailtjes en telefoontjes of ik het echt wel zeker wist dat ik geen lid meer wilde zijn.

Met mijn sceptische oog heb ik de Beebox toch geprobeerd en ik ben blij verrast! Niemand die mij verder lastig viel of bestookte met ´hoe is jouw mening deze week´ of envelopjes met vouchers als ´10 korting bij Zalando, maar dan moet je wel eerst € 80 uitgeven’. Gewoon een box vol met mooie biologische producten zo van de boeren uit NL. Super vers! De geur die van alle fruit en groenten af kwam deed mij al watertanden dat ik de box aannam. Ik ben fan!

MIJN BOX

Ik ontving een box basic waar je zelf je recepten mee kan maken, je zit dus niet vast aan een bepaald patroon wat al vooraf voor je is bedacht. Dat werkt voor mij het beste aangezien de week hier altijd weer anders loopt dan bedacht.
Op de pagina van Beebox kan je elke week zien wat er in je box zit en bij welk bedrijf/boer het vandaan komt. Ik kreeg de volgende producten:

IMG_6285Ik werd erg creatief van al het lekkers en heb er veel verschillende gerechten mee gemaakt. Zelf heb ik wel nog ingrediënten bij gehaald maar dat vond ik juist erg leuk.

 IMG_6295 Salade met eikenbladsla en chocotomaatjes, zelf nog wat geitenkaas, avocado, home made dressing en sprouts erbij en klaar.

DE BOXEN

Er zijn 4 verschillende boxen vanaf ongeveer € 30 tot € 40. Prijzen kunnen per afname schelen omdat de prijs continu in de gaten wordt gehouden met de supermarkten. Ze beloven dat deze altijd onder de prijs zal zijn van de supermarkt. Levering aan huis is gratis. Er kan besteld worden voor 1, 2 of 4 personen.

BOX BASICS bio producten. Deze box biedt een prima basis aan verse gezonde producten. Het is geen maaltijdenbox met recepten, maar een box vol biologische groenten, fruit, brood, sap en eieren. Vanaf € 30

BOXXL EXTRA bio maaltijden plus extra’s. Een royale box vol verse biologische producten. Je kookt er drie complete avondmaaltijden mee én ontvangt ook Hollands brood, sap, eieren en fruit. Lekker voor ontbijt of lunch! Vanaf € 32,50

BOX MAALTIJDEN bio maaltijden. Met de biologische maaltijdenbox kook je drie avonden per week een complete avondmaaltijd. Geen boodschappen meer, niet nadenken over wat je moet eten en tijd over om te genieten. Vanaf 38

BOX LEEFSTIJL bio koolhydraatarm. Volg jij een koolhydraatarm leefstijl? Met deze box kook je drie avondmaaltijden die passen in jouw eetpatroon. Niet meer nadenken over goede koolhydraatarme recepten en gewoon lekker genieten. Vanaf €40,50

IMG_6288Dit brood was binnen een dag op, zo onwijs lekker!

HOE WERKT HET?

Je eerste afname is altijd minimaal 2 boxen, daarna kun je per week eenvoudig pauzeren of stoppen. Het gemiddelde lid van beebox is al 36 weken klant. Als je inschrijft via internet betaal je voor de eerste 2 boxen via Ideal. Daarna gaat betaling wekelijks via automatische afschrijving. Beebox informeert je bij inschrijving welke basisproducten (zoals kruiden en olie) je zelf in de keuken dient te hebben. Daarnaast ontvang je wekelijks de recepten en de nieuwsbrief vóórdat de box bezorgd wordt. (behalve bij box basics)

Bedankt Rob voor deze mooie eerste ervaring met Beebox!

Liefs Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter