Snel-fit

BABY NIEUWS!

Eindelijk mag ik het vertellen, ik ben zwanger! Dex krijgt een broertje of zusje.

Super spannend is het allemaal weer. Tot nu toe ben ik  nog lekker aan het sporten en voel me fit. De eerste drie maanden waren wat minder met hier en daar een kwaaltje maar dat is gelukkig weer voorbij.

Omdat ik ook graag een steentje wil bijdragen aan de vrouwen die zo graag zwanger willen raken maar waarbij het zo moeilijk gaat besloot ik mee te doen met Moeders voor Moeders. Helaas kwam er bij de intake aan het licht dat er een afwijking in mijn verre familie is en mocht ik dus niet mee doen. Balen!

Mijn eerste zwangerschap en deze zijn tot nu toe al totaal verschillend, daarover zal ik later een blog schrijven. Toen sportte ik niet eens de eerste drie maanden, nu volop. Ik vind het erg leuk dat ik dat verschil nu zo goed kan merken. Daarover later meer.

Liefs Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

1 Reactie

  • Antwoord Natalia 25.06.2015 bij 12:31

    Gefeliciteerd! Hopelijk voel je je goed. Fijne zwangerschap!

  • Laat een reactie achter