Fit

SNEL FIT FAVORITES: STELLA McCARTNEY SPORT

Standaard hardloopkleding van merken als Nike, Asics en Saucony zijn altijd fijn om in te rennen. De kwaliteit is goed, het irriteert vaak niet en het kleeft niet aan je lijf. Soms willen we gewoon even wat meer glamour en een beetje meer shinen tijdens het rennen. Een van onze favoriete merken waardoor we ons soms niet op een hardlooppad voelen maar op een echte RUNway is Stella McCartney voor Adidas.

11168395_10206912879880474_4209579512547829257_oAlle items komen uit de Stella McCartney for Adidas lijn en zijn verkrijgbaar oa verkrijgbaar bij Telstar in Alkmaar

Dit jaar kregen we zelfs via onze Partner Telstar uit Alkmaar een paar items opgestuurd waar we erg blij mee zijn. We zijn direct naar de winkel gegaan en hebben nog meer gepast, getest en gekocht… We blijven meisjes…

IMG_9424_1

STELLA

OVER STELLA SPORT  VOOR ADIDAS

In aanvulling op de hoofdcollectie, is Stella in 2004 een lange termijn partnerschap met Adidas aangegaan. De collectie is uitgebreid met yoga, fietsen, gym, tennis, zwemmen, wintersport en uiteraard hardlopen.
Prijzen zijn vanaf ongeveer vijftig euro tot een paar honderd euro.

stella
Liefs Denise en Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter