Food

VERANTWOORDE CHOCOLADE CHIP KOEKJES

Super simpel recept en enorm lekker als tussendoortje of met een kopje thee of koffie! Een om zeker uit te proberen.

Ingrediënten:
– 75 gram speltmeel
– 75 gram havermeel of gemalen havermout
– 50 gram dadels
– 1 ei
– snufje zout
– theelepel bakpoeder
– 50 ml water
– 45 gram (Tony) pure chocolade
– 50 gram paranoten

Eventueel een eetlepel agave siroop of honing om het wat zoeter te maken.

image_00002

Bereidingswijze:

Meng het speltmeel, havermeel en de dadels in de keukenmachine. Doe hier het ei, snufje zout, theelepel bakpoeder en het water bij. Meng dit tot een glad mengsel. Hak de noten en pure chocolade en voeg deze toe aan het mengsel. Schep nu bolletjes met een lepel en duw deze plat met de achterkant van de lepel. Zet ze nu (15 minuten) in de voorverwarmde oven (180graden).

Geniet ervan!!

Liefs Merel

___

Merel is naast haar fulltime baan in de horeca altijd bezig met eten en met sporten. Omdat ze gek is op eten is ze zich gaan richten op gezonde voeding om zo bewust mogelijk te snoepen. Merel is gek op hardlopen en laat dat nou ook precies bij ons passen! ‘Niks voelt zo fijn als ‘s ochtends vroeg uit bed gaan, hardloop kleding aan en gaan. Voor mij de beste manier om m’n dag te beginnen!’ Op haar vrije dag staat ze het liefste in de keuken om een bananenbroodje te bakken of een healthy chocolade cake. Wij delen graag haar healthy hobby met jullie. Geniet van haar mooie en gezonde recepten.Volg Merel ook op instagram @merelglansbeek

merel

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter