Snel-fit

HOE OVERLEEF IK MIJN BRUILOFT?

Snel Fit volgt Joyce in haar strijd tegen de kilo’s op weg naar haar trouwerij op 4 september 2015. Een grote uitdaging want na 3 zwangerschappen is er van haar slanke lijntje niet veel meer over. Deze week vertelt ze over de voorbereidingen.

____

Vorige week in RTL Boulevard: Het huwelijk van Johnny de Mol en zijn Shima is van de baan. De twee zouden met het plannen van hun bruiloft en hun toekomst toch te ver uit elkaar liggen. Daarmee verbraken zij hun verloving en meteen ook de relatie.

In ons geval: je neemt een controle freak en een stresskip bij elkaar en de chaos is compleet!

We zitten midden in alle voorbereidingen van ons droomhuwelijk. Hoe vaak ik de boel al heb afgeblazen sinds onze verloving… maar het kwam altijd weer goed tussen mij en mijn aanstaande echtgenoot. Met ons gelukkig wel! Maar, we hebben nog 14 spannende weken te gaan…

Wat moeten we nog regelen… ehhh… trouwjurk, kleding voor de kinderen, bruidsboeket, versieringen voor de locatie, bruidstaart…whaaaa… STRESS!!

Gelukkig mag ik dan eindelijk van mezelf een trouwjurk uitkiezen want jaja…het is me gelukt om ruim 10 kilo af te vallen!! Nog 13 kilo en dan zit ik op mijn streefgewicht. Moet lukken in 14 weken, toch?? Even de touwtjes strakker aantrekken en geen smoesjes meer om een bootcamp te skippen.

Normaliter besteed ik ieder vrij momentje voor mezelf aan Candy Crush maar de laatste paar weken zit ik alleen nog maar op Pinterest en Google op zoek naar nieuwe ideeën voor de bruiloft. Wat een keus… En probeer dan ook nog maar eens op 1 lijn te komen met elkaar. Natuurlijk kan je het zo gek maken als je zelf wil maar mijn verloofde en ik willen een bruiloft met alles erop en eraan met veel romantiek en een knalfeest op het eind. De fundering staat we hoeven alleen nog alles netjes in te kleuren.

Vorige maand hebben we alvast een voorproefje mogen krijgen van wat ons te wachten staat in september, toen traden mijn zusje en haar vriend in het huwelijk. Het zonnetje scheen, de sfeer was ontspannen en het koppel zag er geweldig uit. Vooral mijn zusje zag er adembenemend uit in haar romantische trouwjurk. Het was een fantastische dag!

Nog even volhouden, Joyce: over 3 maanden is het jouw beurt en lach je om alle trouwstress, meningsverschillen en ruzies en leven jullie nog lang en gelukkig!

x Joyce

PS: Als iemand nog leuke tips en ideeën heeft voor onze trouwdag dan houd ik mij van harte aanbevolen!

1432816490038

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

2 Reacties

 • Antwoord Marjan 02.06.2015 bij 18:45

  Hey Joyce, wat super goed van je en wat geweldig leuk om je blog te volgen. Hou vol; het gaat al zo goed!

  xx

 • Antwoord Joyce 04.06.2015 bij 20:58

  Wat lief Marjan!
  Dank je!
  X

 • Laat een reactie achter