Food

WORTELMUFFINS

Jammie! Een lekker alternatief voor de worteltaart die je tegenwoordig OVERAL voorbij ziet komen! Enorm lekker maar hier een wat gezondere variant! Lekker om mee te nemen naar je werk. Een ideaal tussendoortje dus!

Ingrediënten voor 6 muffins:
– 80 gram havermout
– 160 ml amandel/kokosmelk (alpro)
– 1 banaan
– theelepel bakpoeder
– 40 gram rozijnen
– snufje zout
– 2 theelepels koekkruiden
– 50 gram geraspte wortel (naar smaak)

Bereidingswijze:
Zet de oven aan op 200 graden. Begin met het prakken van de banaan. Meng de havermout, melk, banaan. Doe hierna het zout, bakpoeder en de koekkruiden erdoor. Goed mengen! Als laatste de rozijnen & wortel toevoegen. Mengen & in de vormpjes gieten en ze zijn klaar om te oven in te gaan! Zet ze er ongeveer 20 min in. Houd ze goed in de gaten, elke oven is anders.

Enjoy! Liefs Merel

___

Merel is naast haar fulltime baan in de horeca altijd bezig met eten en met sporten. Omdat ze gek is op eten is ze zich gaan richten op gezonde voeding om zo bewust mogelijk te snoepen. Merel is gek op hardlopen en laat dat nou ook precies bij ons passen! ‘Niks voelt zo fijn als ‘s ochtends vroeg uit bed gaan, hardloop kleding aan en gaan. Voor mij de beste manier om m’n dag te beginnen!’ Op haar vrije dag staat ze het liefste in de keuken om een bananenbroodje te bakken of een healthy chocolade cake. Wij delen graag haar healthy hobby met jullie. Geniet van haar mooie en gezonde recepten.Volg Merel ook op instagram @merelglansbeek

merel

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter