Fit

SNEL FIT SUMMER CHALLENGE

SNEL FIT IN 6 WEKEN!

Je vakantie staat voor de deur. Je bikini is klaar voor jou maar jij voelt je niet klaar voor je bikini! Denise en Bo begeleiden je gedurende 6 weken om helemaal fit te worden, van binnen en van buiten! Iedereen kan meedoen, ook als je niet in de buurt van Alkmaar woont.

Voor deelnemers in Alkmaar:

  • 6x bootcamp donderdag 20.00, 6x starters looptraining op dinsdag om 20.00
  • Een schema met de 3e training in de week (een duurloop)
  • 1x Run & Yoga op 7 juni om 9.30 (of op 1 van de 2 andere data indien gewenst)

KOSTEN
Deelnemers in Alkmaar
Woon je in of nabij Alkmaar? Dan train je 2 keer per week met ons mee, op dinsdag (starterslooptraining) en op donderdag (bootcamp) om 20.00. De derde training doe je volgens een schema. We trainen in kleine groepen met persoonlijke en professionele begeleiding en starten in de Alkmaarder Hout bij het hertenkamp. Deze zesweekse challenge kost EUR 195,-. Mocht je 3 keer per week mee willen trainen, dan betaal je EUR 220,-.

Deelnemers buiten Alkmaar
Als je niet in Alkmaar mee kunt trainen, krijg je 3 trainingen in een weekschema, deze trainingen kun je buiten doen, en de krachttraining eventueel thuis. Deze zesweekse challenge kost EUR 95,-.

Wij zijn telefonisch en per whatsapp bereikbaar voor al je vragen, en we maken een groepsapp aan voor alle deelnemers. Samen staan we sterk! Alle trainingen zijn gefocust op vetverbranding en het trainen van je spieren. We trainen in de Alkmaarder Hout bij het hertenkamp.

Je ontvangt een op maat gemaakt voedingsschema dat is gericht op een gezonder eetpatroon, waardoor je gegarandeerd overtollige kilo’s kwijtraakt! En het is natuurlijk een mooie basis om na de 6 weken door te zetten.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door ons een mail te sturen, info@snel-fit.nl. Wil je meer weten? Stuur ons dan een mailtje.

Ben je al lid van Snel Fit? App ons dan even voor de mogelijkheden.

Cursussen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen. Bij deelname aan de trainingen van Snel Fit ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter