Food

RASPBERRY CHOCOLATE BANANABREAD!

Jummmieee het is weer tijd voor iets lekkers! Ik was in de mood om iets te bakken.
En het werd een bananenbrood! Dit was alweer even geleden en toch wel een van mijn favo healthy snacks! Lekker makkelijk om mee te nemen naar je werk bijvoorbeeld. Of om het per plakje in te vriezen. Zo heb je altijd iets lekkers in huis, ideaal dus!

Ingrediënten:
3 rijpe bananen
3 eieren
150 gram speltmeel (ander meel kan natuurlijk ook!)
snufje zout
theelepel bakpoeder
100 gram diepvries frambozen
50 gram pure chocolade

image_00001

Bereidingswijze:
Dit is echt heel simpel EN heel lekker:
Prak de bananen en doe ze in een kom. Gooi hier een voor een de eieren bij. Daarna het speltmeel en meng alles goed. Doe hier een snufje zout bij en een eetlepel bakpoeder. Hak de pure chocolade fijn en doe dit samen met de framboosjes bij het mengsel. Alles even goed mengen, in een cakeblik of muffin vormpjes doen en zet het in de oven. In mijn oven bak ik hem altijd 25 min op 200 graden maar bij mijn moeder 45 min. Elke oven is anders dus houdt het in de gaten.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik ben!

Liefs Merel

___

Merel is naast haar fulltime baan in de horeca altijd bezig met eten en met sporten. Omdat ze gek is op eten is ze zich gaan richten op gezonde voeding om zo bewust mogelijk te snoepen. Merel is gek op hardlopen en laat dat nou ook precies bij ons passen! ‘Niks voelt zo fijn als ‘s ochtends vroeg uit bed gaan, hardloop kleding aan en gaan. Voor mij de beste manier om m’n dag te beginnen!’ Op haar vrije dag staat ze het liefste in de keuken om een bananenbroodje te bakken of een healthy chocolade cake. Wij delen graag haar healthy hobby met jullie. Geniet van haar mooie en gezonde recepten.Volg Merel ook op instagram @merelglansbeek

merel

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter