Fit

HARDLOPEN. HAAT/LIEFDE

On my way back! Langzaam maar zeker klim ik weer op naar mijn oude loopniveau, nu 4 maanden na mijn bevalling. Heb de 10 kilometer alweer aangetikt, geen hoog tempo, maar wel weer meters gemaakt. Tijdens mijn 8 kilometer training vandaag, bedacht ik me dat ik een haat-liefdeverhouding heb met hardlopen. In je eentje is het sowieso zwaarder, ik miste mijn groep. Hardlopers herkennen het lijstje hieronder vast wel. Mijn haat en mijn liefdes. We beginnen positief.

LIEFDE

  1. Dat mijn conditie eigenlijk best snel weer op haar oude niveau komt
  2. De vrijheid voelen als ik door het bos loop
  3. De glimlach van mensen die je tegenkomt
  4. De mentale strijd aangaan én overwinnen
  5. Dat heeeeerlijke gevoel als je na het douchen met rode konen op de bank zit. Totale ontspanning.

HAAT

  1. Babymuggenkoloniën in je gezicht
  2. Afzakkende sokken
  3. Een te strakke sportbeha
  4. Fietsers die niet aan de kant gaan
  5. Mijn Nike + horloge dat weer geen GPS signaal heeft.

Herkenbaar wel, toch? Uiteindelijk overwint de liefde het. Ik ben ook een hopeloze romanticus.

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter