Fit

NATTE NEUZENRUN

24 mei (1e pinksterdag) organiseren wij weer een Natte Neuzenrun op het geestmerambacht. Wil je ook mee doen met je viervoeter stuur dan een mailtje naar info@snel-fit.nl  Lees hieronder over de editie van vorig jaar:

April 2014 organiseerden we onze eerste Natte Neuzenrun. Een rondje van 5 kilometer voor hond en baasje. Superleuk! En natuurlijk was het uitgerekend vandaag hondenweer. De hele week was zonovergoten en uitgerekend vandaag goot het uit de hemel. Maar het mocht de pret(neus) niet drukken. Hieronder een kort fotoverslagje van een leuke ochtend.

P1010934

Denise had wat opstartproblemen.

P1010935

De kopgroep.

P1010945

Onze jongste runner, MAAS!

P1010957

Bo met the dog pound.

P1010961

Storm, de winnaar van vandaag, die als enige niet 5 maar 10 km rende.

Dank aan alle deelnemers (twee- en viervoeter) voor de leuke ochtend. En special thanks aan Pet’s Place Alkmaar voor de leuke Doggy Bags. Houd onze Facebookpage in de gaten voor de volgende Natte Neuzenrun, hopelijk volgende keer iets minder nat.

X Denise en Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter