Fit / Food

HOTSPOT: STACH

Vandaag heb ik voor het eerst kennis gemaakt met STACH. Ik liep langs, mijn ogen vielen op al het moois achter het raam en ik kon alleen nog maar omdraaien en opzoek gaan naar de ingang. Op weg naar mijn eerste koffie van de dag kwam ik STACH tegen en zwichtte voor haar mooie uiterlijk en fijne producten. Daar was de deur! Hier moest ik de cappuccino proeven!

Een winkel vol met biologische producten. Niet een stoffige winkel maar bomvol eerlijke en heerlijke items! Denk aan kant en klare salades, ontbijt, croissants, sapjes, chips, muffins, kazen, wijn en zelfs champagne. Om snel iets mee te nemen of lekker even te zitten met een drankje en wat lekkers.

image.phpStach, de eigenaar

‘Elk seizoen kiest hij zijn favoriete gerechten uit lokale keukens. Stach kiest voor gevarieerde en gezonde maaltijden, soepen en salades, zodat jij daar niet meer over hoeft na te denken. Stach kent elke leverancier persoonlijk, en vertelt de klant graag waarom juist deze gerechten zo lekker zijn. En als Stach even niet in de winkel is, dan helpen de rest van het leuke STACH team je ook graag’

Wat een fijne winkel! Er zijn 6 vestigingen verdeeld over Amsterdam en Overveen, ik was op de Haarlemmerstraat. Mijn keuze was een cappuccino en een kant en klaar ontbijt van chia, kokos pudding en mango. In dit bakje zat apart dan nog noten, zaden en superfoods. Errug lekker!

Liefs Bo

 V
print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter