Fit / Food

SKINNY FISH

Wat hou ik toch van koken! Zo leuk om nieuwe combinaties te maken en te ontdekken dat ze geweldig zijn! Hier een receptje met vis voor jullie, en dit is ECHT een aanrader! Vooral voor iedereen die wat kilo’s kwijt wilt is deze een must!

Ingrediënten:
– 1 pangasiusfilet
– half bakje cherry tomaat
– halve courgette
– halve rode paprika
– 1 citroen
– verse koriander
– 2 teentjes knoflook
– peper & zout

FullSizeRender

Bereidingswijze:
Bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de courgette in dunne plakken en verdeel dit over het bakpapier. Besprenkel dit met wat olijfolie. Leg nu de pangasiusfilet er boven op. Snijd nu de cherry tomaten door de helft. De paprika in dunne reepjes en verdeel dit over de vis. Snijd de citroen met schil in plakken en leg deze over de rest heen. Nog wat knoflook en verse koriander eroverheen. Peper en zout naar smaak. En zet het in de oven. 45 min op 160 graden.

FullSizeRender[1]

Smakelijk!
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs Merel

___

Merel is naast haar fulltime baan in de horeca altijd bezig met eten en met sporten. Omdat ze gek is op eten is ze zich gaan richten op gezonde voeding om zo bewust mogelijk te snoepen. Merel is gek op hardlopen en laat dat nou ook precies bij ons passen! ‘Niks voelt zo fijn als ‘s ochtends vroeg uit bed gaan, hardloop kleding aan en gaan. Voor mij de beste manier om m’n dag te beginnen!’ Op haar vrije dag staat ze het liefste in de keuken om een bananenbroodje te bakken of een healthy chocolade cake. Wij delen graag haar healthy hobby met jullie. Geniet van haar mooie en gezonde recepten.Volg Merel ook op instagram @merelglansbeek

merel

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter