Snel-fit

JOYCE MEETS DRILL INSTRUCTOR DENISE

Snel Fit volgt Joyce in haar strijd tegen de kilo’s op weg naar haar trouwerij op 4 september 2015. Een grote uitdaging want na 3 zwangerschappen is er van haar slanke lijntje niet veel meer over. Deze week vertelt ze over haar mega dip.

____

Goede nieuws: sinds mijn vorige blog afgevallen van 84 kg naar 76 kg
Slechte nieuws: DIP

Gister had ik voor het eerst een echte dip!!! Geen zin in hardlopen, bootcamp of letten op mijn voeding. Ik zit nu ruim een week op de 76 kg. Heel goed natuurlijk, aangezien ik mezelf lekker heb laten gaan bij het paasontbijt. Maar dit is nu een beetje het moment dat ik zou afhaken met mijn nieuwe levenswijze qua sport en voeding. Het spookte even door mijn hoofd hoe ik aan dit alles een einde kon maken; stoppen met trainen, stoppen met blogs en gewoon weer “normaal” maar vooral makkelijk eten. Maar nee…, dat kan ik gewoon echt niet maken. Dan ga ik niet alleen af bij Snel Fit, Facebook of zelfs op mijn eigen bruiloft. Nee…, ik ga vooral af voor mijzelf.

Toch maar naar bootcamp. Met lood in mijn kont trek ik mijzelf op de fiets. Eenmaal aangekomen bij ons verzamelpunt komt Denise Snel al aangelopen. “O neeeeeee, pfffff…dat ook nog!!!! ” dacht ik bij mezelf. Thijs, onze vaste trainer, was ziek en Denise viel voor hem in. Niet dat Thijs zo soft is maar als Denise een training geeft dan weet je dat je ècht keihard aan de bak moet. “Kom op jongens!!” roept ze en zingt vrolijk: “Heyo, Captain Jack!” Blij als een zak met lood, huppel ik achter haar aan.

Het was een heerlijke lichte lente avond. We renden door het Kennermerpark met tussendoor de gebruikelijke oefeningen. Daarna 4 keer parkeergarage Kanaalschiereiland op en af. We renden terug via het Victoriepark. Geen normale training op de drafbaan maar gewoon heerlijk door het mooie Alkmaar zelf. Het gaf zoveel voldoening dat ik weer helemaal op de juiste “railroad track” zit.
Bedankt Captain Jack!

Liefs Joyce

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter