Fit

JE HARDLOOP BFF

Je runmaatje. Het is alsof je een huisgenootje uitkiest. Je beste vriendin is misschien niet fit genoeg, en jullie moeten dezelfde doelstellingen hebben. Het moet iemand zijn met wie je open kunt communiceren, en op wie je altijd kunt rekenen.

Een van de grootste voordelen van het hebben van een hardloopmattie is extra motivatie om te gaan, vind ik. En de snelste manier om je vriendin te irriteren is om haar te laten wachten, hehe.

WHAT’S SAID ON THE ROAD STAYS ON THE ROAD

Tijdens de training voel ik me altijd helder en scherp. Soms zeg je dan dingen tegen elkaar die je anders niet zo snel zou vertellen. Geldt andersom natuurlijk ook. Je moet elkaar dus ook een beetje kunnen vertrouwen.

POSITIEF

Wat kunnen we klagen, dat wisten we al. Maar ik probeer dat tijdens het lopen niet te doen. Ik wil sowieso altijd de motivator zijn, de koploper. Vroeger, toen ik net begon met rennen was dat wel anders. Dan liep ik juist achter de anderen aan. Zo zie je maar, die BFF heb je nodig. Soms keihard.

GEEN THEEKRANSJE

Ik kan er persoonlijk niet goed tegen als er veel wordt gepraat tijdens het rennen. Voor mij juist een van de weinige momenten op de dag dat er zo’n fijne rust is. Bovendien heb je je adem hard nodig bij een serieuze training. We kunnen daarna prima even een update doen maar tijdens het lopen NU EVEN NIET.

Happy runnings!

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter