Snel-fit

HAARTRENDS: BOSMAN KAPPERS

Ik wilde nieuw haar. Ben mijn blonde highlights (vroeger bekend als coupe soleil) zat, evenals als mijn standaard coupe. Mijn kapper, Bosman, zit letterlijk bij mij om de hoek en staat bekend als één van Alkmaars beste kapsalons. Dus benaderde ik eigenaresse Marleen voor een advies. Met een voorbeeldfoto van Kim K. ging ik in de stoel zitten. Haar kapsel- dus niet haar pornoblonde kleur- vond ik leuk. Slechter kon ik er niet uit gaan zien, mijn god, wat zie je er toch soms beroerd uit in die kappersspiegels. Marleen vertelt je over de nieuwste kleurtechniek balayage, die ze toepaste op mijn haar.

SAM_1058

Enigszins verwaaide ‘before’ foto. Slechte foto trouwens!!

Marleen:

Toen Denise mij benaderde om haar highlights in te wisselen voor een nieuwe kleur werd ik direct enthousiast! Heel even schrok ik van het plaatje: Hell no! Not Miss ‘yellow’ Kardashian again! Maar gelukkig ging het alleen om de coupe. Ik adviseerde Denise een zogenaamde ‘balayage’ kleur te doen. Balayage betekent het ‘painten’ van je haar in een natuurlijke sunkissed look, eigenlijk zoals kinderen van nature krijgen! Het mooie hiervan is dat de basiskleur bij de aanzet diepte houdt en van daaruit geleidelijk steeds lichter wordt.

SAM_1070Bij Bosman zitten hippe chicks en de oude garde met een watergolfje bij elkaar aan de kaptafel

Omdat Denise wel van wat spannenders houdt en ik ook, heb ik gekozen voor een koelere, lichtere versie van de balayage. Een mix van folies, painting en toning (inkleuren van bestaande blonde highlights) die Amber voor haar plaatste, zorgde na een paar uur voor deze prachtige kleur! De coupe à la Kim en een prachtige make-up van onze make-up artist Suzanne.

SAM_1086Almost looking like Kim Kardashian… Almost.

Ik kies om de lichtste kleuren te maken met Olaplex. Dit is een toevoeging aan het kleurproduct en herstelt het haar direct van binnen. Echt een tovermiddel! We zijn dus nu in staat om ‘bijna’ alle haarkleuren heel licht te krijgen met minder beschadiging… Ik durf te wedden dat Miss Kardashian hier ook mee gekleurd is, anders hadden ze nooit zo’n transformatie kunnen maken.. (trouwens, ze is alweer brunette:)) We hebben het als een van de eerste salons in Nederland ontvangen!

SAM_1111Zo blij met mijn nieuwe coupe!

Kim, eat your heart out!
Wil jij een advies? Kom gerust even langs!
Liefs, Marleen Bosman

 

Voor de oplettende lezer: ik ben ondertussen even naar huis gegaan (i.v.m. baby), vandaar de outfitchange. Marleen, wat heb je me opgeknapt! Erg blij met het model en de kleur, nu moet ik het zelf ook zo zien te krijgen. Gelukkig ben ik zeer bedreven met mijn Carmen krulset.SAM_1110

x Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter