Fit

DENISE, WE MOETEN EVEN PRATEN

Ik voel een druk op mijn schouders en Denise, het is jouw schuld.

Je daagt me in je brief uit sneller te worden en de Dam tot Dam in zelfs 12 km/uur te gaan rennen. Oké, oké, dat sneller worden daar ben ik toch al ruim een jaar mee bezig en ik moet zeggen; ik ben al best wel een stuk sneller dan vorig jaar. De 12 km/uur tik ik ook regelmatig aan, in een minuut sprint, maar dan ben ik na die minuut ook echt wel even blij met mijn comfort-zone-snelheid. Ben ik een luie loper, Denise?

Ik geef het toe, ik ben de wat minder snelle helft van Snel Fit. Waarschijnlijk heet ik daarom ook geen Snel van achter, vindt onze ‘inmiddels-vriendinnen-geworden-rengroep’ mijn lessen altijd zo ‘gezellig en relaxed’ en richt ik me liever op voeding.

Al met al ga ik de uitdaging met je aan! Dus kom maar op met je strakke-regiem-trainingen. Ik weet nog goed hoe je me af matte voordat je zwanger werd. Weet jij het nog? Je weet wel, voordat je nog niet elke dag aan de gebakjes zat? Nu we het er toch over hebben, wordt het niet eens tijd dat je weer ‘normaal’ gaat eten. Je zwangerschapsverlof zit er nu op toch? 😉

Lieve Ying, liefs van je Yang

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter