Fit

#DEELJETROTS *ERIK

Mijn hele leven ben ik al te dik geweest. Tot op een dag dat ik op de weegschaal ging staan en de schaal 130 kg aan gaf. Ik schrok me wezenloos!
De zelfde dag ben ik nog naar de sportschool gereden en dat is in het half jaar erna mijn tweede huis geworden.

BLAADJES SLA

Qua eten leefde ik op een blaadje sla en ontzegde mijzelf alles. Van trainen had ik geen kaas gegeten. Cardio Is alles wat ik deed.
Dit ging op zich goed. Ik viel zo 20 kg af. Maar dit was niet vol te houden natuurlijk en mega ongezond! Dus ik ging opzoek naar een meer structurele oplossing. Het begin was gemaakt!
Gelukkig ben ik toen op een ander pad terecht gekomen, totaal geen cardio meer maar alleen zware krachttraining. Ik weet nu dat je vetpercentage verlagen voor 70% door voeding komt en 30% door trainen.
Ik ging aan de slag. En de resultaten waren verbluffend. De centimeters vlogen er werkelijk vanaf. Met als resultaat de getoonde foto’s.
In totaal ben ik een kleine 40 kilo afgevallen. In eerste instantie door de cardio en blaadje sla, en later door middel gezonde voeding en krachttraining.

EN NU VOLHOUDEN

Ik ga tegenwoordig zoveel beter om met voeding. Vroeger at en dronk ik alles wat los en vast zat. En nu weet ik wat werkt voor mijzelf en kan ik betere keuzes maken. Daar gaat het uiteindelijk om, doen wat voor je zelf werkt, dit Is voor iedereen anders!

Groet, Erik.

____

Zomaar een mooi, aangrijpend en soms grappig verhaal van een persoon die veel is afgevallen. Achter iedereen schuilt een verhaal, wij delen deze graag met jou om je te motiveren. #deeljetrots  Wil jij ook graag je verhaal met ons delen? mail dan naar bo@snel-fit.nl

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter