Fit

BACK ON TRACK

Speciale dag voor mij, zondag 29 maart. Na 3 weken training rende ik mijn eerste run weer sinds mijn bevalling, de Zandvoort Circuit Run, samen met Bo en Snelfitter Katrin deden we de Ladies Run van 5 kilometer. Mijn dochter is net geen 3 maanden oud, dus best iets om een beetje trots op te zijn. Leuke bijkomstigheid, het was qua weer zo’n beetje de meest deprimerende dag van 2015. Potverdomme hondenweer. Bij aankomst al, vriend en kind mee, rennend met de kinderwagen naar de start. Warming-up  had ik dus al gehad. Ik bedenk me trouwens nu ook dat dit mijn eerste 5km run is, vorig jaar nog deed ik mee aan de 12 km van de Circuit Run.

IMG_6446

Eerlijk gezegd vond ik het best een beetje tuttig, zo’n Ladies Run. Maar de sfeer was eigenlijk wel leuk. Jammer dat de dames de regels van een run niet hanteerden- snellere lopers links- maar verder hebben we ons best gedaan, ondanks de barre weersomstandigheden. Die werden er trouwens alleen maar slechter op, ik was blij dat ik de 12 km niet hoefde te lopen.

Heerlijk gevoel, die fijne spanning vooraf en alleen maar voor jezelf lopen. Ja, mijn bekken deed wel even zeer, denk dat het schuine asfalt van het circuit niet heel prettig was voor je looptechniek, maar wat een heerlijk gevoel om over de finish te rennen. Bo had ik steeds in het vizier, mooi om een Snel Fit jasje in actie te zien. Ik ben zo trots op Snel Fit. Nu ik zelf weer loop, merk ik wat het met je doet. Het gevoel van presteren, de uitdaging met jezelf aangaan en het feit dat wij mensen motiveren om dit te doen is helemaal prachtig.

En na de finishlijn rennend door naar mijn nieuwe achterban. Hoe gaaf is het, dat er nu een kleintje wacht als ik klaar ben met een run. Dat was het allerfijnste gevoel van de dag. Bedankt lieve Frank en Robin, deze was voor jullie.

x Denise

IMG_6449

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

2 Reacties

 • Antwoord Anne 30.03.2015 bij 08:52

  Super denise!
  Ik vond het best lekker om te lopen met de regen.
  Op naar de volgende run!

 • Antwoord Katrin 30.03.2015 bij 10:09

  Leuk blog!!

 • Laat een reactie achter