Fit

BO, HEB JE EVEN?

Lieve Bo,

Jan en Saskia deden het in de LINDA., Francien van GL2R doet het, dus wij doen het ook eens. Elkaar een brief schrijven. Dus lieve Bo, bij deze.

Eerder deze week spraken wij af voor een werkontbijt. Effectief en gezellig. We hadden een uurtje, want daarna moesten we door naar de volgende afspraak. De meeste mensen denken dan, ik kom op tijd. Want er is weinig tijd. Dat is aan ons dus niet besteed, dat weet je. Eigenlijk calculeren we het al in, we zijn sowieso een kwartier te laat. En dan heb ik mijn achternaam echt niet mee. Leuk voor een loopclub, maar niet als je bekend staat om je fluïde tijdsbesef.

Bo, wat gaan we hieraan doen? We hebben allebei een druk bestaan, jonge kindjes, work hard, play hard, dat kunnen wij goed. Maar dan is er dus weinig tijd om te bouwen aan onze Snel Fitte toekomst. Laten we iets afspreken. Wij gaan sneller worden. Sneller van huis. We kunnen het echt niet maken altijd te laat te komen. Maar we gaan ook sneller rennen. Ik daag je uit. Wij rennen in september samen de Damloop op 12 km per uur. Durf je het aan?

Kus van Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter