Fit / Food / Personal

HELP! IK GA TROUWEN!

Snel Fit volgt Joyce in haar strijd tegen de kilo’s op weg naar haar trouwerij op 4 september 2015. Een grote uitdaging want na 3 zwangerschappen is er van haar slanke lijntje niet veel meer over.

Een introductie met daarin hoe de verloving tot stand kwam, ze haar strijd aanpakt en de eerste pas-sessie in de zoektocht naar DE jurk bij De Witte Markies van Mary Borsato.

Voor de toren van Pisa moet ik van hem op mijn knieën. Hij wil op de foto en de toren moet er ook helemaal op. Dat wil ik ook! “Nou jij!” Hij gaat op zijn knieën en even is het stil… Ik zie letterlijk een lampje boven zijn hoofd branden. “Wil je met me trouwen?” vraagt hij zacht. Huh??? Ik kijk vluchtig naar zijn hand…nee geen ring…is dit een grap?? Ongelovig kijk ik hem aan. “Ik meen het hoor.” Zegt hij erachter aan. Hij lacht zenuwachtig. Voorbijgaande toeristen beginnen te klappen. Hmmm…volgens mij meent hij het dus ik antwoord OK!!

SAM_1000

GEZELLIG HARDLOPEN?!

Een zwangerschap en een verhuizing later en inmiddels 2 jaar na onze verloving hebben we een datum geprikt: 4 september 2015. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen; locatie is gereserveerd, de band en fotograaf zijn geboekt, trouwringen al uitgezocht… maar mijn droomjurk…ehhh…ja… nou…ik wil pas gaan passen als ik minstens 10 kilo ben afgevallen en de bruiloft kan alleen doorgaan als ik minstens 20 kilo ben afgevallen. HELP!!!
Van alles geprobeerd om die rot kilo’s kwijt te raken. Mijn halve leven ben ik al in strijd. Maar toch wil ik trouwen met de liefste man in de wereld, mijn grote liefde! Ik wil me gezond, fit en 20 kilo lichter voelen als ik hem mijn ja-woord geef. Eigenlijk zou ik me altijd zo willen voelen. Dus aan de bak met die hap! Sinds januari doe ik aan hardlopen. Minstens 2 keer in de week. Als stok achter de deur heb ik me opgegeven bij Snel Fit; gezellig hardlopen in een club. Nou…dat heb ik geweten. Ik dacht dat ik wel conditie had. Echt niet!!! Hijgend ren ik als laatste achter de meute aan.. “WAAR BEN IK AAN BEGONNEN” en “HOU VOL!!!” schreeuwt er steeds een stemmetje in mijn hoofd. Om ook mijn andere lichaamsdelen niet tekort te doen heb ik mezelf ook maar een bootcamp cadeau gegeven. Nou ehhh…de trainer is echt wel een cadeautje hoor maar de rest is flink afzien. Ik voel het!!! Ik ga het volhouden; mijn nieuwe gezonde levensstijl!

SAM_0994

ZO’N JURK MET VAN DAT KANT

Bij een trouwerij hoort een jurk, ik had er nog geen een op het oog dus trakteerden Denise en Bo mij deze week met een pas-sessie om de smaak alvast te pakken te krijgen. Nou ik heb het geweten! En welke het wordt… dat zeg ik nog niet 😉

Liefs Joyce

Met speciale dank aan Mary Borsato, liefs Denise en Bo

SAM_1048

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

4 Reacties

 • Antwoord Krista smetsers 14.03.2015 bij 21:05

  Wat een ongelooflijk leuke blog zeg!
  Zo herkenbaar allemaal. Ik heb me rot gelachen , heel leuk geschreven met een dikke knipoog! Ben benieuwd wat voor jurk je gaat kiezen.

 • Antwoord Evianne 01.02.2016 bij 13:47

  Wat een super leuk geschreven blog en wat heb ik een respect voor jou inzet!! Echt super knap! Ik ben zelf echt een ramp als het neer komt op gezond zijn. Nu dat ik ga trouwen en opzoek ga naar een jurk en bruidsaccessoires kapsel en al die andere bijkomstigheden wil ik het ook gaan proberen om te gaan afvallen. Echter vind ik het wel erg lastig hoor dus als je tips hebt 🙂

  • Antwoord Joyce 02.02.2016 bij 21:43

   Hey Evianne,

   Wat fijn om te lezen dat je mijn blogs leuk vindt! Door deze blogs te schrijven heb ik voor mezelf een enorme stok achter de deur gezet.
   Ik heb me ingeschreven bij Snel Fit voor 2x hardlopen in de week en 1x bootcamp. Voor iemand die weinig sport is dat behoorlijk drastisch… maar mijn gedachte was, nu precies een jaar geleden, NU OF NOOIT!!

   Door het sporten raakte ik ook erg gemotiveerd om gezonder te gaan eten. Ik ben toen begonnen met een detox, ook bij Snel Fit. Een reset voor lichaam en geest. Het was niet makkelijk maar het voelde zo goed. Na de detox ben ik overgegaan naar gezonder eten en beperken van koolhydraten.
   Natuurlijk “zondigde” ik wel eens maar het sporten zorgde er weer voor dat ik daarna weer back on track raakte.

   Uiteindelijk ben ik 15 kg kwijt geraakt voor mijn trouwdag.

   Ik wens je heel veel succes met de kilo’s!
   Als je nog meer tips nodig hebt over de kilo’s, sporten, detox of rondom het huwelijk dan roep je maar!

 • Antwoord succesvoltrouwen.nl 31.08.2017 bij 15:37

  Echt een superleuk artikel. Ik ben benieuwd hoe je eruit zag op je huwelijksdag. Hopelijk heb je genoten!
  Groetjes,
  Jasmine

 • Laat een reactie achter