Fit

LEVENSLESSEN

“Loop je alweer?”, wordt mij bijna dagelijks gevraagd. NEE! Ik loop nog steeds niet hard. 9 Weken na mijn bevalling had ik gehoopt alweer een tijdje in de running te zijn, maar op één poging in week 5 na, heb ik mijn geliefde hobby nog niet kunnen hervatten. En dat zuigt. Want ik wil zoooo graag! Alleen mijn bekken werkt niet mee. Had ik nergens last van tijdens mijn zwangerschap, nu speelt mijn onderrug op. Fysio Ellis (binnenkort is haar gastblog op onze website te lezen) behandelt mij momenteel en sommeert mij nog zeker 3 weken rust te nemen. Kak. Ik en rust nemen. Dat gaat niet. Dat is net zoiets als een aap in een klein kooitje stoppen.

Maar laat ik wel even eerlijk zijn. Ik heb niet zo heel lang geleden een prachtig klein popje op de wereld gezet. Wat maakt het uit dat je dan nog even niet aan je lijf kunt werken? Ook dat hoor ik vaak. En het is helemaal waar. Een grote levensles voor mij: de wereld draait niet alleen meer om mijn persoontje. Even wennen, de rem erop en niet meer vol gas alleen maar doen waar je zin in hebt. Hardlopen, dat komt wel weer. Trainingen geef ik wel al, lekker op de fiets met de zweep in mijn hand langs de gevorderdengroep. Heerlijk vind ik het.

Die 2 runs eind maart kan ik op mijn nog iets te spekkige buik schrijven, maar het is oké. Over 3 weken begint het werkend bestaan weer, en mag ik dan eindelijk echt beginnen met rennen. Tot die tijd zit ik hakend op de bank 😉

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter