Food

PEANUTBUTTER CUPS MET CHOCOLA

Als iemand verslaafd is aan chocolade ben ik het wel! En dan vooral de brownie variant. Ik zou er elke dag mee kunnen ontbijten en lunchen alleen jammer genoeg niet al te goed voor de lijn. En dan hebben we nog de pinda pasta van de body&fit shop…. Ken je die?? Ojee dit is mijn verslaving nummer twee! Enorm lekker op een rijstwafel met banaan er bovenop maar ik kan de hele pot ook gerust leeg lepelen! Hij is ook ZO enorm lekker! En helaas smaakt 1 hapje altijd naar meer…

GOUDEN DUO

Omdat chocolade & pinda pasta een gouden duo is heb ik een enorm lekker recept voor jullie! Het zijn peanutbutter cups met chocolade! Heel makkelijk te maken en niet heel slecht als je ze maakt met pure chocolade. Ik maak er meestal maar 8 per keer zodat ik het een beetje in de hand houd. Ze zijn zo enorm lekker dat als  ze in de koelkast liggen, ze bij mij gewoon op moeten haha!

Ingrediënten:
150 gram pure chocolade ( ik pak meestal die van het merk swiss omdat ik die het lekkerst vind )
30 gram pinda pasta van body&fit ( deze vind ik zelf gewoon het lekkerst maar je kan natuurlijk ook natuurlijke pindakaas kopen bij de biologische winkel. Zolang je maar geen Calvé pindakaas gebruikt.
8 muffin vormpjes
Eetlepel quinoa puffs van nature crops.

Bereidingswijze:
Smelt de helft van de pure chocolade (75gram) au bain marie. Verdeel deze over de 8 muffin vormpjes met een lepel en plaats ze 10 minuten in de vriezer zodat de chocolade hard wordt.

IMG_3389

Verdeel nu de 30 gram pinda pasta over de muffin vormpjes. Je kan natuurlijk ook meer pinda pasta toevoegen maar ik weeg graag alles af en bereken graag calorieën dus met deze hoeveelheid probeer ik het een beetje in de hand te houden. Smelt nu de rest (75gram) van de pure chocolade en verdeel deze weer over de muffin vormpjes. Top ze af met quinoa puffs en zet ze in de vriezer voor een half uurtje.

IMG_3390

Even geduld… En smullen!

Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Liefs X Merel

Merel is naast haar fulltime baan in de horeca altijd bezig met eten en met sporten. Omdat ze gek is op eten is ze zich gaan richten op gezonde voeding om zo bewust mogelijk te snoepen. Merel is gek op hardlopen en laat dat nou ook precies bij ons passen! ‘Niks voelt zo fijn als ’s ochtends vroeg uit bed gaan, hardloop kleding aan en gaan. Voor mij de beste manier om m’n dag te beginnen!’ Op haar vrije dag staat ze het liefste in de keuken om een bananenbroodje te bakken of een healthy chocolade cake. Wij delen graag haar healthy hobby met jullie. Geniet van haar mooie en gezonde recepten.Volg Merel ook op instagram @merelglansbeek

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter