Fit

SAPDAGEN

We zijn een week verder. De afbouwweek van mijn detox zit erop en vanochtend ben ik begonnen aan de sapkuur. Mijn leven lijkt momenteel compleet in het teken van eten te staan! Lieve Robin wil elke 3 uur haar melkje en ik sta meer dan ooit in de keuken healthy dingen te bereiden.

HOE HET GAAT…
Ik ga er niet over liegen. Ik vind het zwaar. Heeeuuul zwaar. Diep respect voor de Snel Fit dames die dit onlangs hebben gedaan. Gisteren vierden wij het kraamfeest van Robin en ik had de heerlijkste taart van Bakernella laten maken. Of ik een hapje heb genomen? I admit. Op de laatste dag van de afbouwweek heb ik de detox even genegeerd. Ik werd al wakker met een stevige hoofdpijn dus een beetje comfortfood was goed voor me. Als je lichaam afvalstoffen gaat afdrijven uit zich dat in griepachtige verschijnselen, waaronder hoofdpijn. Stukje taart dus (en ook nog een cakeje, shame on me). Vandaag volg ik het strenge regime weer.

10947175_887320791289593_6257911204248286048_n

WAT HEB IK GELEERD?
Ik vind het echt ongelofelijk wat voeding met je doet. Ik heb dus nog nooit eerder op mijn dieet gelet (ja, meer eten toen ik 9 trainingen per week gaf), maar wat een heftige impact had die afbouwweek al op mijn gemoedstoestand. Ik at 2-3 rijstwafels met mager beleg als ontbijt en lunch, en een gezonde maaltijd in de avonden. Tussendoor fruit en noten. Niet heel weinig zou je zeggen. Ik ben van plan de ochtend- en middagmenu’s ook na de detox te handhaven want ik realiseer me nu wel dat ik echt niet gezond at. Mijn geliefde Jordans Crunchy bevat superveel suiker en de metworst en kaas op mijn met roomboter besmeerde boterhammen (meestal 4-5) te vet. Ik zie nu al een verbetering in mijn huid! (Thanks BO!)

DUS…
Dus nog even doorzetten. Ik ben 1 kilo kwijt. Dat geeft de burger moed! Ondanks de felle kritieken om mij heen, vooral dat ik dit te snel na mijn zwangerschap doe, ga ik het afronden. Eind deze week wil ik starten met hardlopen en bootcamp en dat gaat zeker niet samen met een detox. De meeste zwangerschapshormonen zijn straks mijn lijf uit dankzij de detox. En ons bedrijf heet niet voor niets SNEL FIT!

X Denise

Zelf ook Bo’s detox doen? Lees hier meer.

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter