Fit

ROBIN.

Ik schrijf blogs. Meestal over de wereld van het hardlopen, maar soms ook wat meer over privé dingen. Dat wordt een beetje van je verwacht. Deze blog is voor mij extra speciaal, gaat over de geboorte van mijn dochtertje Robin. Op 30 december vond ze het genoeg geweest in mijn buik, ze wilde denk ik nog even wat van 2014 zien. Zo enorm bijzonder, daar kan geen halve, hele of ultra marathon tegenop.

Het best bewaarde geheim onder vrouwen: de bevalling. Een absolute topprestatie, die ik als zeer getrainde hardloper misschien wel een beetje heb onderschat. Wat een oerkracht, wat een mentale kracht en wat een enorme inspanning moeten wij leveren om een nieuw mens op de wereld te zetten.

Wow. Als ik dit schrijf kan ik het nog steeds niet geloven. Dat klein meisje van iets meer dan 3 kilo, die nu boven heerlijk ligt te slapen, zat minder dan 2 weken geleden nog in mijn buik. En wat doet ze het goed! Ik ben van plan weer snel fit te worden. Op dag 3 na de bevalling maakte ik mijn eerste rondje buiten (niet rennend natuurlijk) en nu herinnert alleen een klein buikje nog aan de zwangerschap. Maar, voordat ik weer serieuze kilometers maak, zijn we een paar maanden verder hoor…

2014 was in meerdere opzichten het meest bijzondere jaar uit mijn leven. Bo en ik startten in januari met Snel Fit, wat ook voelt als een kind. Het heeft ook dagelijks aandacht en focus nodig, net als mijn kleine Robin. Samen met Robins papa genieten we nog even na van de kraambubbel, en bereid ik me langzaam al voor om over een week of 5 het hardlopen te hervatten.

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

2 Reacties

  • Antwoord Margot 15.01.2015 bij 21:59

    Gefeliciteerd met Kleine Robin. Veel geluk met z’n drietjes 🙂

    X Margot

  • Laat een reactie achter