Fit / Food

WE FIT TOGETHER DETOX

Is het tijd om jouw gezondheid een gezondheid boost te geven? Een proces wat voor velen vaak moeite kost, kunnen we samen in drie weken bereiken. Een avontuur op weg naar meer energie, onder een warme en persoonlijke begeleiding.

WAT IS HET?
Een sapkuur met een af- en opbouw fase van totaal drie weken met daarin (max) 5 dagen sappen en soep vasten verwerkt. Hierbij schrijf ik alleen maar voeding voor die ons fitter en mooier zal maken.

WAT DOET HET?
We geven ons lijf een gezondheid boost en voeren veel slechte stoffen af die in de weg zitten in ons lijf. Je zult je na deze weken fitter, frisser, energieker, opgewekter en mooier voelen. Je opgeblazen gevoel zal afnemen en je darmen zullen rustiger worden.

HOE WERKT HET?
Je kan elk moment wat jou goed uitkomt starten. Je bouwt een week af om je lijf te laten wennen en voor te bereiden op de sapkuur. Daarna ga je 5 dagen sap vasten en daarna bouw je het weer op met vast voedsel. Je mag altijd minder dan 5 dagen sap vasten als het je door omstandigheden niet lukt, maar probeer in ieder geval 3 aaneengesloten dagen vol te houden.

ONLINE COACHING
Je krijgt mijn volledige support en steun tijdens je avontuur via whatsapp of e-mail. Heb je geen whatsapp, stel je je vragen liever per mail of telefonisch dan mag dat natuurlijk ook.

WAT KRIJG IK DAARVOOR?
Voor deze detox betaal je slechts € 85. Hiervoor krijg je:
Voedingsplan voor op- en afbouw
20% korting bij Organic op je eerste aankopen (alle vestigingen, max van € 50)
Een box vol groenten en fruit voor al je detox dagen
Superfood supplementen voor door je shake
Boodschappenlijstje
Uitleg over de voeding en detox
Tips over voeding en gezondheid
Persoonlijke begeleiding
email/whatsapp support tijdens het hele programma
Filmpjes/foto’s met daarin sportieve tips van mij om nog fitter te worden

HOE GEEF IK ME OP?
Ben je ook toe aan deze detox en wil je je opgeven? Stuur dan een email naar bo@snel-fit.nl of bel/whatsapp naar 0643625760.

LEDEN VOORDEEL
Snel Fit leden betalen € 75 voor deze detox.  Voor meer informatie klik hier

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter