Snel-fit

DE MAAND VAN SONYA, EN EEN KUS VAN FRED VAN LEER

De CREATIVE CRASH van L’Oréal professionnel werd dit jaar georganiseerd in Zaandam. Er werden inspirerende haarshows gegeven door bekende kappers zoals Francis Schroembges en Kinki kappers. Ook was er een show van dé creatieve ontwerper Marga Weimans waar voor ik backstage de make up mocht verzorgen. Bij een 1ste gesprek met Marga klikte het meteen. Zo sprak ze over “vieze kohl ogen” en een “waterige make up”. Door die uitspraken wist ik meteen dat ik met een kunstenares te maken had.

DEC 1

De show was een groot succes met alle kunstzinnige vormen die Marga Weimans had gecreëerd.
DEC 3

Het haar werd in vakken verdeeld en gemaakt tot een edele paardenstaart door de kappers van L’Oréal Professionnel.
Backstage was de sfeer erg relaxed omdat ieder precies wist wat hij moest doen en de mooie jonge modellen hadden ook veel plezier samen.

DEC 2

Ook werkte ik deze maand achter de schermen bij Lange Frans voor zijn nieuwe singel ‘boter, kaas en eieren’. En mocht ik poederen back stage bij een programma en werkte ik samen met mijn favo styliste Fred van Leer #roekoeroekoe

DEC 7

Zoals jullie weten ben ik onlangs aan mijn heup geopereerd en ben ik vol aan het trainen om weer de oude te worden. Het gaat voorspoedig hoor! En hoe vinden jullie mijn felgekleurde sportschoenen??

dec 8

Deze avond was toch wel een beetje een droom die uit kwam… Ik mocht optreden voor een zaal vol mannen 😉

DEC 6

Lieve volgers, ik wens jullie allemaal een heerlijke kerst toe en een kleurrijk en liefdevol nieuw jaar!

Liefs Sonya

De meest kleurrijke visagiste van Nederland, Sonya Bloemhard, schrijft regelmatig als gastblogger voor Snel Fit. Zij houdt je op de hoogte van de laatste fashion events waar zij als visagiste en styliste bij betrokken was. www.kleurvansonya.nl

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter