Fit / Food

IK EN MIJN ZADELTASSEN

Vorige week waren we met de meiden naar Gooische Vrouwen, ben jij ook al geweest? Wat hebben we gelachen, en vooral om het stukje waar Cheryl een opmerking maakt over Tante Cor haar ‘zadeltassen’. Tsja, typisch gevalletje van een vrouwenkwaaltje. En ik behoor ook tot de zadeltassen-community met mijn uit stekende heupen. Ik ben me ervan bewust dat het best wel meevalt en het altijd erger kan, maar goed we moeten altijd iets te wensen overlaten, toch?

Dat ik vorig jaar begon met hardlopen had ik goede hoop dat ze na een jaar wel eens weg zouden zijn, helaas. Ik moet eerlijk toegeven dat ze minder zijn, dat dan wel. Waarom bestaat er niet een dieet methode waar je plaatselijk mee afvalt? Waarom moet dit meteen met (grote) ingrepen waarvan je dan meteen maanden bankroet bent. Je kan moeilijk jezelf gaan uithongeren totdat ein-de-lijk dat verrekte stukje vet van je bovenbeen weg is. Lastig!

Maandag heb ik dus maar een afspraak gepland bij een schoonheidssalon in Alkmaar waar ze een apparaat hebben, de Cryo 21,  waar je je lichaam mee kan ‘modelleren’. Het is geen chirurgische ingreep gelukkig. Ik ben heel erg benieuwd en zal jullie zeker een voor en na foto laten zien maar dit zal pas na een aantal maanden zijn.

Heb jij ook last van dit kwaaltje of zelfs al een ingreep ondergaan? Ik ben erg benieuwd.

Liefs Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

4 Reacties

 • Antwoord Sandra Sipkema 12.12.2014 bij 15:46

  Ontzettend herkenbaar! Ik heb ze ook.. Ben benieuwd of de behandeling het gewenste resultaat geeft.. Tot die tijd zit er niks anders op dan tevreden zijn met wat we hebben 😉 en dat zijn naast zadeltassen vast ook een heleboel goede dingen

  • Antwoord Bo Birekoven 14.12.2014 bij 20:08

   Hi Sandra, wat een lief bericht! Gelukkig ben ik een tevreden mens hoor, maar als je ergens zo hard voor werkt is het soms wel vervelend 😉

 • Antwoord Tamara 06.03.2015 bij 14:40

  Hi Bo,

  Helpt het al iets de CRYO 21?

  Heb er wel goede verhalen over gehoord!

  Groetjes, Tamara

  • Antwoord Bo Birekoven 09.03.2015 bij 14:54

   Hi Tamara! Ik ben nog in behandeling, niet lang meer en dan zal ik je informeren. x

  Laat een reactie achter