Fit

DE MAKEOVER VAN DE GEORDIE SHORE MEIDEN

Wat is het toch knap als mensen met overgewicht de knop om kunnen zetten en hun droomfiguur krijgen. Zo ook de meiden van de MTV serie Geordie Shore. Ja ik geef het toe, ik volg de serie. De gezelligheid in het huis, ruzie’s, avondjes uit, uren lange make up- en haar voorbereidingen (ja ook bij de mannen), meters lange haarstukken en laten we de wimpers vooral niet vergeten, opgespoten tieten, lippen en weet ik wat nog meer,  liters alcohol en de nodige vreetbuien daarna, is toch altijd weer even lachen. Helaas is zo’n levensstijl vragen om een lichamelijke problemen, zowel de binnenkant als buitenkant. Je zag de meiden met de maanden groeien, nu hebben ze allemaal een personal trainer en wat zien ze er goed uit! Helaas zijn we niet allemaal bevoorrecht met een personal trainer maar ik ben van mening dat als je iets wilt je het op eigen kracht ook kunt bereiken.

Het blad Grazia heeft een mooi overzicht gemaakt van de make overs van Vicky, Holly, Sophie en Charlotte. You go girls!

BEKIJK DE MAKEOVER HIER

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter