Fit

HELP, MIJN MAN HEEFT ME BEZWANGERD!

Ik moet iets bekennen. Dit had ik een jaar geleden echt niet verwacht. Wat zeg ik? 9 maanden geleden ook niet! Ik ben helemaal thuis in de wondere wereld der Baby. Spreek inmiddels in weken in plaats van maanden, ben bekend met jargon als hydrofielluier, perineumolie, klossen en zoogcompressen, meconium en Sudocreme. Ik ben er klaar voor. Ik word moeder!

Voor de sportieve lezers onder ons, die het geen zier kan schelen: sorry, ik kan er ook niks aan doen. Ik sport namelijk nog vrij weinig (pijn in lijf) en mijn voormalige uitgaansleven inclusief #fabulouslifestyle is ook op non-actief gesteld. Hopelijk kan ik deze fijne gebruiken wel weer hervatten over enkele maanden. Als stok achter de deur heb ik alvast strenge voornemens wat betreft hardlopen. Immers, a fit mom is a happy mom.

IMG_0264

Kan niet wachten om weer heerlijk op mijn Saucony’s het bos in te rennen en mensen beter te maken. Eerst mezelf weer even op peil brengen natuurlijk. Maar voor dat alles, over een week of zes een nieuw meisje op de wereld zetten. Als ik anderen moet geloven is dat ook topsport. Of zoals mijn moederlief me nuchter vertelde: het is als een amputatie zonder verdoving. Slik.

Kus!

Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter