Fit

ECHT SNEL FIT!

Danny van der Meer kwam in maart van dit jaar bij ons in Alkmaar trainen. Ze was 5 maanden daarvoor bevallen van haar 2e dochter en zat niet lekker in haar vel. Doel was dus om af te vallen, maar inmiddels is onze vrolijke krullenbol erachter dat dat eigenlijk helemaal niet alleen om die weegschaal draait…Maar 12 kilo eraf sinds ze ging rennen droeg wel bij aan een superfitte dame! Tijd voor haar verhaal. Mijn naam is Danny, 5 januari word ik 39 jaar. We hebben twee dochters van Izzy van 4 jaar en Lilou is bijna 1 jaar oud. Ik werk als leidinggevende in het speciaal voortgezet onderwijs. Ik hou erg van winkelen, leuke kleding voor mijn dochters en mezelf kopen.  Lekker eten koken, verjaardagen organiseren, het huis gezellig maken. Daarnaast ben ik een netwerker; maak graag contact met mensen en leg contact tussen mensen.

WANNEER WERD JE BESMET MET HET RUNNINGVIRUS?

Ooit begonnen voordat ik moeder werd. Maar elke keer na een x-aantal maanden gestopt. Omdat het rennen in groepsverband een goeie motivatie is om te gaan, sta ik sinds maart dus 2 keer per week braaf in mijn tights bij de Snel Fit meeting point. Tijdens mijn zwangerschappen had ik veel last van bekkeninstabiliteit en kon ik weinig. Ik word zwaar (plus 35 kilo) door de zwangerschap maar ook door de inactiviteit tijdens die maanden. Dat is niet prettig, vooral nadat je bevallen bent voel je je conditioneel slap en te zwaar. Mijn lijf was niet mijn eigen lijf.

EN WAT DOET AL DAT GEREN MET JE?

Hardlopen maakt mijn hoofd leeg, hardlopen geeft mij een voldaan gevoel, hardlopen geeft mij pit, kracht en energie. Door hardlopen ben ik energieker, slanker en gespierder geworden! En dit zorgt ervoor dat je minder snoept en snaait… Ik ben me door het hardlopen bewuster geworden van een gezonde levensstijl. YAY!

Daarnaast vind ik het vooral ontzettend leuk om samen te doen. De vrouwen waarmee ik samen loop zijn gezellig en je bouwt een soort van vriendschap op. Twee keer in de week elkaar aanmoedigen, interesse naar elkaar en ook veel lachen.

ELK VOORDEEL HEB Z’N NADEEL

Op dit moment heb ik (voor het eerst) een stomme blessure onder mijn voet. Maar door koelen en betere warming up en goed rekken gaat het beter! Ik ren twee keer per week, in groepsverband. Op dinsdag altijd intervaltraining, waar ik keer op keer tegenop zie maar altijd weer een kick geeft omdat je echt even tot het maximale gaat.  Op zaterdag een fijne duurloop van 6-8 km. Daarnaast deed ik tot voor kort een personal training 1x per week maar nu ga ik kickboksen om wat meer spierdefinitie te krijgen. De kilo’s zijn eraf, nu gaan we tonen!

2014-04-16 12.22.32 2

Danny hierboven met 12 kilo extra, begin dit jaar.

SAMSUNG CSC

Danny in haar leren broek, feeling fit!

DANNY UND DIE LEDERHOSEN!

Ik ren nu gewoon 10 kilometer! Maar wat helemaal leuk is, is dat ik de eerste verjaardag van mijn jongste vier in mijn nieuwe leren broek!!!! Dat had ik een jaar terug echt niet gedacht….Door het hardlopen bij Snel Fit ben ik al mijn zwangerschapkilo’s kwijt en voel me topfit. Het is hard werken bij de meiden van Snel Fit maar je krijgt er een heleboel voor terug; in mijn geval mijn eigen lijf en veel gezelligheid…!

Thanks Danny, dat is geheel wederzijds!

SAMSUNG CSC
print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter