Fit

1 JAAR HARDLOPEN

Ruim een jaar geleden, om precies te zijn 6 weken na mijn bevalling, knoopte ik voor het eerst mijn veters vast van mijn toen nog gloednieuwe hardloopschoenen. Ik had ze met alle zorg uitgezocht met hulp van een medewerker van Telstar. Met de plastic tas in mijn hand met mijn nieuwe maten erin voelde het echt, dit was het begin van mijn loop carrière.

Wat viel het me vaak tegen, en dan heb ik het vooral over die verrekte interval trainingen. Dan sjokte ik weer als laatste achter de groep aan met mijn baby-vet en zweet op mijn rug.

Vanavond gaf ik les, een zware interval waar niet iedereen blij mee was. Opeens zag ik mezelf weer rennend een jaar geleden en moest stiekem een beetje lachen (sorry Heerhugowaard meiden) Maar wat is dat cliché toch waar, DE AANHOUDER WINT! Wat is het jaar omgevlogen, ik ben alweer toe aan een paar nieuwe hardloopschoenen. En ik had nooit kunnen denken dat ik zoveel plezier had in het hardlopen dat ik nu zélf een coach ben geworden!

X Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter