Fit

TRAINER GEZOCHT!

Vanwege Denise’s zwangerschap zijn wij op zoek naar een trainer voor onze gevorderdengroep. Deze training vindt plaats op dinsdagavond om 20.00 uur. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om een groep te enthousiasmeren, ervaring heeft met intervaltraining en eventueel ook op zaterdagochtend kan inspringen voor het geven van duurlooptraining. Bij voorkeur heb je een sportieve opleiding gevolgd, of ben je daar nog mee bezig. Wij begeleiden je met de trainingen, zo hoef je geen training te maken, want het schema staat al vast.

Het is wel handig als je in of om Alkmaar woont, omdat je dan de weg kent.

Wij zoeken iemand per 11 november voor een periode van 3 maanden met daarna eventueel verlenging.

INTERESSE?

Neem contact op met Denise, 06 42526695 of per mail: info@snel-fit.nl.

Tot SNEL!

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter