Snel-fit

MAARTJE’S FASHION MAAND

Hoi, ik ben Maartje en ik maak maandelijks een photo diary van mijn leven. Samen met kat Joep woon ik in Amsterdam. Ik werk als freelance mode stylist voor magazines als LINDA. en commerciële klanten. Hiervoor shop ik veel en bezoek in modeshows in binnen en buitenland. Voor mijn werk, maar ook privé kom ik op veel originele en fijne plekken, hier een kijkje in mijn afgelopen weken.

Studio Room ontwikkelde het nieuwe Pink Ribbon Magazine. Hiervoor ontmoette ik krachtige vrouwen én mannen die we hebben geportretteerd en in het blad hun verhaal vertellen. Op de cover zie je knappe Marjoleine die midden in de behandelingen zit gefotografeerd door Sanja Marusic. Vorgie maand was de lancering van het blad, op de foto zie je dat ik de Pink Ribbon armband om heb, ontworpen door Bibi van der Velden. De opbrengst van verkoop van deze armbandjes gaat naar onderzoek naar borstkanker. Kopen kan op pinkribbon.nl

foto 4

De Linda van oktober staat in het teken van verslaving. Hiervoor stylde ik verschillende BN-ers die inmiddels zijn afgekickt. In dit filmpje vertellen onderandere Bonnie St. Claire en Jim Geduld over hun verslavingen en hoe ze deze achter zich hebben gelaten.

Voor de langstlopende soap van Nederland heb ik de afgelopen maanden alle castleden gestyled. Heel leuk om te doen en om zo een paar maanden voor TV te werken. Als kers op de taart stylde ik de jaarlijkse Goede Tijden Slechte Tijden castfoto. Hierbij komt nog heel wat geheimzinnigheid kijken, zo maakte fotograaf Otto van den Toorn de foto al in juni met een nieuw karakter op de foto wat toen nog niet in de publiciteit mocht. Nu wel!

Schermafbeelding-2014-10-02-om-10.58.53-700x588

In september was het weer zover, London Fashion week. Hier werden alle zomertrends voor 2015 geshowd. Vanuit een te gekke rooftop penthouse in de buurt Shoreditch ging ik elke dag op pad om de shows te bekijken. Bij Mulberry in de showroom lieten ze ons een prachtige collectie zien geïnspireerd op klassieke Engelse bloemen. Bij Burberry Prorsum bleken de ontwerpers ook geïnspireerd door de natuur, hier hadden ze enorme insecten op het dak geprint. Verder bezocht ik de shows van Paul Smith, Vivienne Westwood en Nederlands trots Michael van der Ham. Van de laatste was ik ook echt onder de indruk. Een mooi palet, echt een show waar alles bij klopte.

Schermafbeelding-2014-10-01-om-16.13.37


Een tip! voor als je in Londen bent; ga naar deze heeeele chille bioscoop, The Aubin Cinema, in de wijk Shoreditch.
foto 10
Tot slot ging ik deze maand naar de opening van de Amsterdamse Love Stories winkel, zij verkopen heel leuke lingerie. Dit merk is net gelanceerd en ik was bij de winkelopening aan de Herengracht, maar verder verkopen ze ook bij o.a. de Bijenkorf en timmeren ze hard aan de weg en liggen ze bijvoorbeeld ook al bij Galerie La Fayette in Parijs.
foto 8
Tot snel weer!
X Maartje
print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter