Snel-fit

DE MAAND VAN SONYA BLOEMHARD

September is DE fashion maand en dus mega druk voor mij! Door al die mooie dingen die ik samen met zoveel professionals heb mogen maken is de maand voorbij gevlogen. Nieuwe trends voor komend seizoen heb ik weer gespot en deel deze graag met jullie. In de herfst/winter modetrends zien we in de kleding veel „Arti” prints en nog steeds veel zwart/wit prints. Verder zijn alle kledingstukken dit najaar in imitatie leer te krijgen en zien we (gelukkig) ook nog meer imitaite bont. Speciaal voor deze ‘sport-minded’ blogsite is dit wel de meest belangrijke trend denk ik: Sneakers zijn helemaal hot!!!

TRENDS

Grote modehuizen als CHANEL, Valentino maar ook de H&M komen ermee en gelukkig ook in gezellige kleuren.
Haarkleuren zijn dit najaar wat natuurlijker en softer qua contrast, maar wel aanwezig! In de make up zien we niet meer heel zware ogen maar wel een (donker) rode lip.
In de trend van de IT-girl ben ik voor L’Oreal gevraagd make-up, haarkleuring en styling te doen voor een training voor kappers. Op het podium liet ik zien hoe je dé ultieme IT-girl wordt.

l'oreal it girl

Het resultaat van de IT-girls

it girl (2)

 

Deze foto mag ik jullie niet onthouden! Zo ‘netjes’ als Daniëlle van Aalderen (jep, ex vrouw van Lange Frans) vaak op foto’s staat zo ‘stout’ is deze! Foto genaamd ‘The Blowjob’ maakte fotograaf Jasper Suyk vorig jaar, make up is van mijn hand. Ik heb het opblaastuutje geknipt uit een opblaasbed en met wimperlijm vastgezet. Je kunt al raden wat een lol we hier vooraf aan hebben gehad!

48nwg9zpqpl5_wdp720

X Sonya

De meest kleurrijke visagiste van Nederland, Sonya Bloemhard, schrijft regelmatig als gastblogger voor Snel Fit. Zij houdt je op de hoogte van de laatste fashion events waar zij als visagiste en styliste bij betrokken was. www.kleurvansonya.nl

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter