Fit

INSPIRATIE.

Inspiratie. Een woord waarmee ik de laatste tijd veel in aanraking kom. Meestal via (nieuwe) mensen, dingen die je leest of ziet op tv. Ik loop ervan over lijkt wel. Ik heb namelijk behoefte aan een plan. Nu is alles gericht op het gezond wereld brengen van onze dochter, maar voor mij draait het leven daarna nog steeds ook om mijn ambities en het hebben van een grote uitdaging in mijn werkend bestaan.

Bo en ik zijn superdruk met het maken van plannen, en daarbij blijft het niet natuurlijk. 2015 wordt voor ons een spannend jaar waarin we willen groeien met Snel Fit. Ons verhaal groter maken en verdieping bieden; meer dan alleen een ‘loopclupje’ zijn. Daarover SNEL meer.

Vandaag liet ik me inspireren door Boxie. Kunstenaar en soort van filosoof. Bron van inspiratie en out of the box. Ik ontmoette hem voor wat een redelijk standaard opdracht leek; het aanbrengen van muurschilderingen bij een bedrijf waar ik freelance voor werk. Uiteindelijk hadden we een mooi gesprek over het leven. Hoe we steeds meer behoefte krijgen aan verdieping en ‘to the core’ gaan. Doen wat je gelukkig maakt als mens. Niet leven binnen kaders, maar ook niet volledig buiten de maatschappij. Vooral je hart volgen. Boxie maakte die keuze al op zijn 19e, ik pas vorig jaar. En ja, de keuze voor het grote onbekende, die sprong in het diepe is zo eng. Ik wil alleen nooit meer naar het ondiepe. Niks is leuker dan het creëren van een bepaald geluk bij anderen, of dat nu is omdat ze hun eigen PR verbreken door mijn trainingen of het afronden van een fantastisch marketingproject. Dat is wat mij weer inspireert. Contact maken met het leven. Geluk proberen te voelen in alle facetten. Kijk maar eens naar een andere grote inspiratiebron van mij: Ricardo Semler. Ik werk nu voor een Semco-geïnspireerd bedrijf en mocht ik ooit een groot bedrijf leiden, ga ik het op die manier doen. De kapitale kracht van geluk.

Misschien vraag je je af waarom ik de behoefte voelde om hierover een blog te schrijven. Weet ik niet. Kwam gewoon in me op na het zien van het interview met Pharrell bij RTL Late Night, de levenswijze van Ricardo Semler en dus mijn ontmoeting met Boxie. Moest ik even kwijt. Proberen te inspireren.

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

3 Reacties

 • Antwoord Rosanne 02.10.2014 bij 14:20

  Mooi stuk Denise! Zowel jij als Bo zijn voor mij ook een bron van inspiratie

  • Antwoord Bo Birekoven 02.10.2014 bij 21:02

   Wat lief Rosanne! x van ons

  • mm
   Antwoord Denise Snel 06.10.2014 bij 14:09

   Wat een lieve reactie Rosanne, dank je wel 🙂 we zijn ook blij met jou als Snel Fit topper!

  Laat een reactie achter