Food

STOOFPEERTJES IN VLIERBESSENSAP (SUIKERVRIJ)

Vandaag was ik bij mijn favoriete groenteboer Krop Sla  in Alkmaar. Ik vertelde dat ik stoofpeertjes zou gaan maken voor mijn nieuwe blog en kreeg de tip om deze te bereiden in vlierbessensap. Zo vertelde hij me dat  pure vlierbessensap een super gezond sapje is en ideaal om zoete stoofpeertjes in te koken. De wat bittere smaak van de pure vlierbessen valt helemaal weg in dit gerecht. En dat zonder suiker toe te voegen!

Ingrediënten:

  • 6 stoofpeertjes
  • 250 ml pure vlierbessensap
  • 1 kaneelstokje
  • 2 kruidnagels
  • 1 el agave siroop
  • 100 ml water

foto

Bereidingswijze:

Schil de peren en snijd ze in 4. Haal het klokhuis er goed uit, harde stukjes erin in niet zo lekker. Doe de rest van de ingrediënten in een pan en voeg de peertjes toe. Laat alles 90 min pruttelen op een laag vuur. That’s all!

Enjoy! Liefs Bo

image 1

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter