Food

SUMMER SMOOTHIE EN GEVULDE WATERMELOEN

Daaaar is ze weer… Ik ben net terug van een heerlijke vakantie in Spanje. Wij hadden met vrienden een super gave villa gehuurd met een groot zwembad. We hebben zoveel lol gehad! We konden iedere dag zelf in de keuken staan om de lekkerste dingen te bereiden, zoals deze heerlijke smoothies! Die maakten we overigens iedere dag en soms wel een paar keer per dag! We begonnen heel netjes met fruitsmoothies waar later op de dag steeds meer alcohol in ging… ooooeps… We hadden tenslotte vakantie! Ik kan mijn draai nog niet echt vinden sinds ik terug ben in NL. Dat komt vast door het druilerige weer…. Maar van deze zonnige smoothies word ik best wel blij!!

IMG_3603

BENODIGDHEDEN:

250 ml cocoswater
stukken verse ananas
1 banaan
kokos rasp
Ijsklontjes

Je doet alle ingrediënten in de blender en laat het een paar minuten door draaien en omdat het zo warm was in Spanje deden we er extra ijsklontjes in zodat het een soort ijs smoothie werd! Errrrrug lekker!! Later op de dag ging in deze smoothie een flinke scheut Malibu, het is maar een suggestie hoor 😉

GEVULDE WATERMELOEN

Op de foto met mijn vriendinnen zie je ook nog een lekker recept. Snijd een watermeloen door de helft, haal de inhoud eruit en snijd deze in stukjes voeg hier eventueel nog wat ander vers fruit bij en doe dit allemaal weer terug in de uitgeholde watermeloen. Paar vorkjes erbij en prikken maar! Ik ga nog even genieten van mijn laatste vakantie dagen maar eerlijk gezegd kan ik niet wachten tot het normale leven weer begint…

Enjoy! X Mies

Mies is een heuse ‘ToetjesPrinses’ en maakt verantwoorde en pure lekkernijen. Wekelijks blogt zij de lekkerste recepten voor ons. Laat je verleiden naar een wereld vol zoete en hartige snacks. De meeste van haar ingrediënten komen bij Organic vandaan. Volg Michelle ook op instagram @miesslife

IMG_3609

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter