Fit

VAN SNEL VET NAAR SNEL FIT

Augustus 2013 ben ik bevallen van een zoon. Ik ga je nu echt niet vervelen met mijn hele zwangerschapservaring en al helemaal niet met mijn bevallingsverhaal. Wel dat ik nog geen jaar geleden 30 kg zwaarder woog dan nu. Je zal nu misschien denken ‘jaaaaaa maar toen was je zwanger!’ True! Maar ik weet zeker dat als ik er na mijn bevalling niks aan had gedaan ik zeker nog niet op mijn ‘oude’ gewicht zou zijn.

IMG_4172

Zes weken na mijn bevalling begon ik bij Denise bij de starterstraining. Nieuwe schoenen aangeschaft en gaan met die banaan. De eerste les viel tegen, naast die extra kilo’s waren mijn borsten nog gigantisch en moest ik die ook nog mee zeulen! Les twee, drie, vier, vijf enz vielen ook  tegen. Waar was ik aan begonnen?? Stoppen is dan zo makkelijk maar geloof me, de aanhouder wint! Pas na een paar maanden begon ik ‘lekker’ te lopen, was ik niet meer steeds haantje de achterste en kon ik eindelijk ook een beetje mee met de groep. Wauw dat was even vet motiverend! Na een maand of 9 begon mijn lijf zich eindelijk weer te gedragen zoals ik gewend was en merk ik nu dat het wekelijks beter gaat. En heb onderhand mijn eigen startersgroep die na de vakantie ook alweer gevorderden zijn! Dubbel trots!

foto(20)

Omdat ik nu zo lekker bezig ben wil ik meer, veel meer. Strakker, sneller, beter, mooier, gevormder! Een crashdieet doe ik niet aan, kleine aanpassingen in mijn eetgedrag, net iets harder en meer sporten, meer water drinken, gezond eten met vooral de recepten van onze site en toch blijven genieten. Mijn telefoon motiveert me nu zelfs met een ’30 days abb challenge’ app, na dag 15 begon je al aardig wat te zien (zie foto hierboven) Eerlijk gezegd begon ik die app na 25 dagen wel wat saai te vinden…

Met het delen van deze info wil ik moeders aanspreken die het moeilijk vinden om de laatste ‘baby-vet’ kilo’s kwijt te raken. De mama’s die ook zo zijn aangekomen tijdens hun reis richting de bevalling en nu die verrekte lovehandles beu zijn. Wil je meer weten over mijn ‘way of living’ of heb je vragen, mail me dan gerust bo@snel-fit.nl

Volgende week wordt onze zoon alweer 1! Wat vliegt de tijd (blegh zo cliché, i know). We vieren het op onze vakantie in Frankrijk. Voor iedereen die nog op vakantie gaat: een fijne vakantie, tot SNEL!

Liefs Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

4 Reacties

 • Antwoord Mona 04.08.2014 bij 12:00

  Hey! Goed bezig zeg! Hier 25 kg aangekomen tijdens de zwangerschap en in een jaar tijd ruim 25 kg kwijt dus zeer vergelijkbaar.

  Voelt goed he? Fit lijf is een fit koppie 😉

  • Antwoord Bo Birekoven 04.08.2014 bij 17:13

   Mona, wat goed ook van jou! Bedankt voor je positieve bericht! 🙂

 • Antwoord Mandy 27.08.2014 bij 16:35

  Jeetje wat goed zeg Bo én Mona. Hier ook van de eerste 35 kilo aangekomen 3 jaar terug (wel wat kwijt geraakt daarna maar lang niet alles) en nu net 6 weken terug bevallen van de tweede, een zoon, 15 kilo aangekomen tijdens deze zwangerschap. Nu sinds deze week weer begonnen met spotten en aanpassingen in eetgedrag, maar oooooh wat moeilijk weer en nog zo’n lange weg te gaan! Moet ook zeker 35-40 kilo kwijt. Maar we zijn goed begonnen en hopelijk volgend jaar ook net zo trots en fit als jullie!

  • Antwoord Bo Birekoven 28.08.2014 bij 20:20

   Bedankt voor je berichtje Mandy. Ik wens je heel veel succes! Mocht je wat extra informatie willen of voedingstips kan je altijd even op onze foodcoaching pagina kijken. Laat je het ons volgend jaar even weten als je weer fit bent 🙂

  Laat een reactie achter