Snel-fit

SONYA @ COIFFURE AWARD

Ik hoor je denken… Coiffure Award?? Das toch allang geweest?? Uhm ja… maar ik ben er even tussen uit geweest. Ik ben namelijk geopereerd, heb een spik splinter nieuwe heup gekregen! Zoals een vriendin van me zei, in 2014 is het krijgen van een nieuwe heup ‘fashionable’ geworden…. Nou dat is toch best een compliment! Zes weken lang mag ik amper wat doen, liggen in bed, langzamerhand weer een beetje lopen en me laten verwennen door al mijn lieve vrienden en man.

foto (2)

De Coiffure Award is de meest prestigieuze prijsuitreiking op het gebied van haar, make up en styling. Een keer per jaar wordt er een hele grote show in de vorm van een gala georganiseerd dat te vergelijken is met de Oscar uitreiking. Bij deze show worden prijzen bekend gemaakt van tout coiffure land.. Veel kappers kijken ieder jaar weer uit naar dit gala en hopen op een nominatie en dan het liefst natuurlijk ook een prijs. Ikzelf ben al meerdere keren genomineerd maar heb helaas nog niks gewonnen. Dit jaar heb ik weer aan een aantal fotoseries mee mogen werken. Ik ben als visagiste/styliste gevraagd maar heb zelf ook een, als zeg ik het zelf, prachtige fotoserie ingestuurd. Dat zijn de volgende twee….  (met assistentie van Reggie van Gils en Rose Heinze)

 

son3kleiner

son2 kleiner

 

 

Kapper Cor Heek heb ik geassisteerd met make up en styling in de categorie ‘heren’, het idee: I wanna be a hippy…:

son

In de categorie ‘avantgarde’ is het de bedoeling om kunst te maken met haar. Dit onderdeel is een van mijn favorieten omdat je echt vrij kan werken en je lekker los kan gaan. Kapper Rene Reineveld deed hier het haar, aangevuld met designerjurkjes en make up van ondergetekende…

 son2

Ik kijk alweer uit naar de show van volgend jaar. Wie weet doe ik weer mee, dan heb ik nu in ieder geval genoeg excuses om overal inspiratie op te doen! Hopelijk ben ik snel weer hersteld en kan ik weer lekker kwasten!

X Sonya

De meest kleurrijke visagiste van Nederland, Sonya Bloemhard, schrijft regelmatig als gastblogger voor Snel Fit. Zij houdt je op de hoogte van de laatste fashion events waar zij als visagiste en styliste bij betrokken was. www.kleurvansonya.nl

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter