Fit

LIFE’S A BITCH… AND THEN YOU RUN

Gister werd ik wakker met een ‘kater’. Nee niet van de drank of een heftig stap weekend. Ik had een super gezellig weekend achter de rug met veel vrienden en gezelligheid. Waar het dan wel vandaan kwam ik niet echt achter. Dit soort momenten ben ik altijd een kei in Denise lastig vallen op de app met mijn gezeur. Lekker al mijn ongenoegen botvieren op mijn vriendin die meestal lekker met me mee doet. Wat moet ik toch zonder jou!

Hoe meer ik deze uitzichtloze dag begon te analyseren hoe meer helder ik het begon te zien.. Opeens kreeg ik de ingeving, ik had al 5 dagen niet goed gerend. Ojee, hebben we hier te maken met afkickverschijnselen?? Gelukkig ben ik niet verslavingsgevoelig en heb snel een run-date met Denise gepland. We hadden die middag een zakelijke afspraak over iets leuks wat te maken heeft met een webshop (waarover snel meer!) en konden ons daarna even lekker uitsloven in het bos. Eindelijk weer ‘ns rennen met mijn hardloopmaatje!

Heerlijk gerend, net even over mijn grens, bekaf, zwetend, en buiten adem. Maar wat voelde ik me erna een Held! Ja, met een hoofdletter! Fris, fruitig en met een gezonde blos heb ik de rest van de dag met een dikke glimlach afgemaakt.

X Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter