Fit

RUNNING HIPSTER

YES! Eindelijk zomer en zonnig en eindelijk kun je weer een nieuwe hardloopoutfit scoren. We willen niet alleen maar fit en slank zijn, maar er ook tof uitzien tijdens het lopen? Ja toch? Wij gingen op zoek en vonden onder andere deze leuke outfits voor je.

BO

Bo (rechts) heeft de Ruched LX Tank aan van Saucony (EUR 47,95). Deze fijne ondersteunende tank met ingebouwde bh heeft leuke details bij de nek, op de rug en boord. Ook super handig (en 1 van de eerste dingen waar ik naar kijk) is een opbergzak op de achterkant. Daarbij draagt ze toffe capri tights van Nike Pro (EUR 35,-). Ze zijn gaaf, maar wat we minder handig vinden is het ontbreken van een touwtje in de middel, om dat irritante afzakken te voorkomen, en er zit geen zakje op. Maar dat is nu eenmaal nooit het geval bij de eenvoudige Nike Pro lijn.

Bo’s patta’s zijn van Adidas, de Adistar Boost (EUR 160,-). Daar heb je natuurlijk al van gehoord, maar deze vonden we wel een kek en toepasselijk van kleur. De Boost technologie werd begin vorig jaar gelanceerd en zette Adidas stevig op de kaart als runningmerk. De licht corrigerende schoen bevat een speciale lichtgewicht demping voor extra energieteruggave. Wat vooral opvalt is het gewicht en de zachtheid van de schoen.

DENISE

En dan de skatergirl. Ik heb een Nike short (Modern Tempo Embossed, EUR 35,-) aan. Leuke print met zakje op de rug. Gewoon een fijn lichtgewicht broekje. Daarop een paarse top, ook van Nike. Ik heb voor het eerst Brooks schoenen aan. In maart 2014 lanceerde Brooks een nieuwe techniek, de Transcend. In tegenstelling tot de vele minimalistische schoenen die we de laatste jaren zagen, wordt deze schoen juist gekenmerkt door de dikke zool. En wat zit dat lekker! Persoonlijk hou ik van meer demping in mijn schoenen, loop al jaren op de Omni van Saucony. Dit is wel een meer neutrale schoen maar  de ‘guided rails’ techniek stimuleert een goede afwikkeling. En zoals Brooks belooft, deze schoen laat je zweven. Door de dikke zool wordt de druk gelijkmatig over de voet verdeeld en wordt de kans op blessures verkleind. Echt een fijn schoentje dit!

Ik heb trouwens ook een Polar Loop om mijn pols, maar daarover later meer….

Deel jouw zomerse hardloopoutfits op onze Facebook pagina!

X Denise

SNEL shoot-35

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter