Food

AANGENAAM, TOETJESPRINSES MICHELLE

Wat is een leven zonder lekkere én verantwoorde toetjes? Wij weten het ook niet. Daarom willen we onze nieuwe ‘Toetjesprinses’ aan jullie voorstellen! Michelle zal wekelijks een recept posten met daarin elke keer een andere zoete verrassing. Natuurlijk wel healthy en met pure ingrediënten want daar geloven wij in!

VERTEL EENS IETS OVER JEZELF

Ik ben Michelle en ik ben 23 jaar, ik ben top hairstylist en visagiste en werkzaam bij een hele leuke salon in Arnhem.  Over mijn hobby’s hoef ik niet lang na te denken… koken, shoppen, vriendinnen en afstruinen van Instagram en internet voor leuke inspiraties en het bedenken van nieuwe recepten! Ik heb nooit echt overgewicht gehad maar was gewoon niet tevreden met mijn lijf. Sinds ik veel bewuster ben gaan eten ben ik nu al 15 kilo afgevallen. En geloof me, ik eet ook nog toetjes!

WAAROM BEN JE BEWUST GAAN ETEN?

Ik had al meer dan 7 jaar een opgezet gevoel en hevige buikpijn. Meerdere malen ben ik ervoor bij de huisarts geweest die mij niet serieus nam, ik moest er maar mee leven. Dus besloot ik zelf op onderzoek uit te gaan. Op internet vond ik veel over het veranderen van voeding en ben toen mijn eetpatroon aan gaan passen. Veel mensen hadden baat bij stoppen of minderen van eten van gluten en/of lactose. Zo gezegd zo gedaan! Ik ben er in het begin helemaal mee gestopt maar begon het na een tijdje toch wel te missen. Ik begon steeds meer zelf klaar te maken om alle e-nummers en additieven in kant en klaar maaltijden te mijden. Dat ging me steeds makkelijker af en werd steeds leuker. Van zelf brood maken tot havermout creaties en andere lekkere verantwoorde snacks voor tussendoor. Inmiddels heb ik door o.a. aanpassen van mijn eetpatroon al veel minder last van mijn buik!

SPORT JE ER OOK BIJ?

Ik sport 2/3 keer in de week met gewichten en 2/3 keer in de week cardio. Ik merk dat sinds ik dat doe, mijn lichaam steeds meer verandert. Dat werkt zo motiverend! Ik ben me er van bewust dat als je wat wilt bereiken met je lichaam, je er zelf ook hard voor moet werken!

Haar eerste recept is een Snickers Cheesecake.Voor iedereen die gek is op Snickers en Mars, maar dan een ‘clean’ variant. Enjoy!

Michelle, wij kijken uit naar al je zoete lekkernijen en leuk dat je ons team komt versterken!

X Bo

PS Volg Michelle ook op Instagram @miesslife

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter