Fit

STOM!

Ik ben fan van maandblad LINDA. Ik hou van de consistentie en het maandelijkse thema. Dat thema wordt tot in detail doorgevoerd en dat vind ik knap. Als lezer weet je wat je kunt verwachten van de LINDA. En ik hou niet van verrassingen dus dat komt mooi uit.

Elke maand een vaste rubriek: stom! Een (bijna) BN’er somt een lijst op van zaken die hem/haar irriteren. Vaak bedenk ik me dan wat ik er zou invullen als ik ooit voor die rubriek gevraagd zou worden. Nu heb ik niet de illusie dat dit gebeuren gaat, dus gebruik ik mijn eigen medium om mijn stom! Lijstje te delen. Ik vind eigenlijk best veel stom. En dat terwijl ik een positief mens ben. Maar wel één die altijd een puntje van kritiek heeft.

stom!
Hardloop coach Denise Snel (31)

De bril die telkens omhoog staat als ik naar de WC ga
Mensen die hun auto nog in de 1e versnelling moeten zetten als het stoplicht al op groen staat
Dieren in een kooitje. Vooral in huis of in de tuin
Hardlopers/automobilisten/mensen op de roltrap die wel links rennen/rijden/staan terwijl ze niet inhalen
Silent disco’s
Dat de maand langer duurt dan mijn geld
Dat ik altijd leuke dingen zie bij de Zara
Machomannen
IJdele mannen
Lichaamshaar (hoofd, wenkbrauwen en wimpers uitgezonderd)
Het gezegde: Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg
Dat je niet over je figuur mag klagen als je slank bent
De uitspraak: Helemaal goed!
Musicals
Dat ‘de jeugd van tegenwoordig’ niet weet dat het ‘MIJN telefoon’ is en niet ‘ME telefoon’
Strijken

Zo. Dat was mijn lijstje. Wat vind jij stom?

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

1 Reactie

 • Antwoord Kati 04.06.2014 bij 14:14

  That people care so much about their beauty and looks meanwhile other people in our world need to care about real essential things .
  That a day only has 24 hours
  When an elevator is stopping every floor without any people stepping in.
  When these Dutch chocolate sprinkles fall off my sandwich.
  When People do not offer their seat to old people in the bus or train.

 • Laat een reactie achter