Snel-fit

FIT*FOOD*VERDRIET

Vorige week heb ik mijn hond laten inslapen. Een mooie, lieve, gekke en leuke hond…

DONKERE BLADZIJDE

Iedereen kent het wel, zo’n periode dat je even niet lekker in je vel zit? Alleen duurde hij bij mij jaren geleden wat langer. En wat doe je dan? Dan koop je een hond! Althans dat deed ik. Omdat ik het liefst een hondje wilde ‘redden’ uit het asiel ben ik eerst daar gaan kijken. Ik zag Indy en het was liefde op het eerste gezicht.

IMG01026-20100505-1432

IT’S A DOG LIFE

Indy had een hele geschiedenis, straathond in India, geadopteerd door een familie in Nederland die haar toch maar niet meer wilde en toen naar het asiel. Door al haar ervaringen was er helaas een kronkel in haar hoofd gaan zitten en jaagde ze op alles wat klein was. Konijnen, hondjes, vogels enz. Een prooi in haar ogen die ze moest aanvallen. Het ging van kwaad tot erger, ze sprong inmiddels ook al over het hek om het huis. Het zoveelste hondje werd slachtoffer. Dit kon zo niet langer, zeker niet met een baby in huis. Met heel veel pijn in mijn hart en veel verdriet heb ik de keuze gemaakt om haar in te laten slapen.

IMG03290-20111025-2027

MENSENVRIEND

Wat een plezier hebben we gehad aan Indy, mijn enthousiaste renmaatje, want hoe gevaarlijk ze ook naar andere beesten was hoe ontzettend lief ze voor mensen en kinderen was. Die deed ze nooit kwaad, hooguit mijn kussens…

IMG03476-20111213-2121

Lieve Indy, slaap zacht.

X Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter