Food

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN BIJ JAIMIE VAN HEIJE

De eerste keer dat ik kennis maakte met Jaimie van Heije werkte hij nog als sous-chef bij Ron Blaauw in Amsterdam. Dit was ook meteen mijn eerste haute-culinaire ervaring. En wat voor een! Zoveel lekkers had ik nog niet eerder gezien en geproefd, en ik heb het over het eten hoor 😉

OP EIGEN BENEN, MAAR DAN WEL OP NIKES

Jaimie had na veel ervaring in de keuken ervoor gekozen om het zelf te gaan proberen in Ouderkerk en ik kan je zeggen, het is hem erg goed gelukt! Zijn aanpak is speels, licht, fris, culinair en oogstrelend. Elk gerecht is met liefde en passie gemaakt, die zie en proef je. Het grote contrast van het smetloze witte linnen op de tafels, de stoere Nikes waar het personeel op loopt en de moderne beschilderde muren door de artistieke Selwyn Senatori maakt dit een ‘smaak’vol en laagdrempelig restaurant.

P1010994

Zooooo Jaimie van Heije: een paar Nikes in een stolp midden in het restaurant.

CHIQUE EN VOOR ELKE PORTEMONNEE

Met zoveel mooi en lekker eten zou je haast denken dat het onbetaalbaar is maar nee,  voor een 3 gangen menu betaal je € 35,- . Je kunt dit zelf verder natuurlijk zo gek maken als je wilt. Wij kozen voor een 5 gangen diner met daarbij 2 glazen wijn (p.p.), een fles water, 2 thee en een koffie en betaalden € 65,- p.p. De bewuste keuze voor duurzame vis en vlees en seizoensgebonden groenten spreekt ons erg aan.

P1010999

Het hoofdgerecht: Varkensribstuk met daslookcréme, pommes sautées, zoetzure meiknol en jus van spareribs. #NOMNOM

Jaimie, het was om onze vingers bij af te likken zo lekker! Bedankt!

X Bo (en Denise die even meegenoot)

P1010995

HUH!? Is het nu al op?? #wewantmore

P1020005

Even ruiken aan de zoutkorst van een gepofte gele biet, erg aards. De biet zat in een van onze gerechten.

foto 1

Achter de schermen.

foto 4

Bedankt crew!

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter