Fit

EEN NIEUWE ‘BODY’ BIJ BODY STUDIO

Sinds kort hebben wij een nieuwe partner, ‘Body Studio Alkmaar‘. Je kunt hier terecht om af te vallen, strakker in je vel te komen en om afscheid te nemen van cellulitis. Omdat we niet zomaar met iedereen willen samenwerken heb ik een 10 rittenkaart aangeschaft (€200,-) en ben met mijn blote voetjes op de weegschaal gaan staan. Deze meet niet alleen je gewicht maar ook je vetpercentage. Deze was bij mij nog wat aan de hoge kant, maar, goh daar had ik geen weegschaal voor nodig hoor haha. Ook meten ze meerdere delen van je lichaam op zodat je goed het verschil kan zien na een paar weken trainen. De sfeer is er gezellig, meerdere onderwerpen van de Story en RTL Boulevard gaan over en weer.

Je kunt kiezen voor verschillende trainingen, ik ga altijd 30 min in de warmtetunnel waar ik de oefeningen na doe die boven mij worden afgespeeld op een tablet. Ideaal! De oefeningen zijn pittig en je warmt lekker door voor het tweede gedeelte van de training, de rolmassage. Als ik klaar ben in de cabine neem ik verschillende posities aan op een rolmassage-apparaat die ervoor zorgt dat je lijf goed doorbloed wordt en je huid strakker maakt. Mocht je een sport-off-day hebben (ja ook wij hebben dat wel eens), wees niet bang want dan mag je lekker een half uur in de infraroodtunnel. Een soort van ‘slapend rijk worden’ maar dan ‘slapend slank worden’ effect…

P1010979

De infrarood warmte cabine waar je verschillende oefeningen in doet en lekker opwarmt.

P1010983

De rolmassage (de houten rollers draaien) waar je verschillende posities aanneemt.

P1010985

Of gewoon even lekker een half uurtje niks, alleen zweten.

De Body Studio is een fijne aanvulling op de trainingen van Snel Fit. De combinatie cardiotraining van het hardlopen met zeer gerichte oefeningen voor probleemzones, maakt onze beide trainingen een perfecte workout. Daarom hebben wij een aanbieding met de Body Studio afgesproken, speciaal voor leden van Snel Fit. Wij kunnen onze leden een gratis training t.w.v. €20,- bieden bij de Body Studio. Bel Leontien en Suzan voor een afspraak!

Je kunt je trouwens ook alleen bij de Body Studio laten wegen: je meet dan heel goed het effect van de looptrainingen. Het is namelijk beter te kijken naar een afname van het vetpercentage dan een afname in gewicht. Daaag! Sinaasappelhuid en kwabjes. Hello zomer 2014!

X Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter