Snel-fit

DE MAAND VAN SONYA

De meest kleurrijke visagiste van Nederland, Sonya Bloemhard, schrijft regelmatig als gastblogger voor Snel Fit. Zij zal je op de hoogte houden van de laatste fashion events waar zij als visagiste bij betrokken was.

Na mijn heerlijk vakantie in Thailand ben ik weer helemaal opgeladen. Gelukkig maar want ik kon meteen weer aan het werk!

son tuk tuk

Als Ambassadeur van L’Oreal Professionnel heb ik een ingang bij de “Mercedez Benz” Fashionweek. Ik ben nu ongeveer 5 jaar Creativ Artist voor L’Oreal waarvoor ik vaak opdrachten voor Fashionstyling en make up krijg. Vorig jaar stond ik met mijn eigen team op The Fashionweek waar wij de make up deden voor Charlie le Mindu (Stylist van Lady Gaga). De opdracht toen was heftige make up, drama met veel zwart. Het was heel erg leuk om te doen want wanneer krijg je nou zo’n gave opdracht met zo’n bekende haarartiest…

52083_478965475494013_1626800605_o

Dit jaar stond Fashionweek voor L’Oreal in het teken van hun stylinglijn ‘Techniart’. Ik was verantwoordelijk voor kleding en make up. Omdat haar deze show een grote rol speelt, moest dit extra opvallen en heb ik gekozen voor naturelle make-upjes. En kwam dit even goed uit aangezien komend seizoen naturel helemaal in is, wél met accent op wenkbrauwen en/of mond.

Fashionweek action1

De kleding moest ook rustig blijven dus kozen we voor zwart. Op een paar modellen na die avant-garde kapsels kregen, zij waren gekleed in de kleuren van Tecniart. (Goud en Zilver)

Fashionweek 2

Naast al die mooie modellen die ik vaak mag opmaken werk ik zo nu en dan ook wel eens voor een man, en wat voor een! Lange Frans! Dit keer mocht ik hem lekker bepoederen voor zijn nieuwe clip.

son en lange frans

Na al dat creatieve handwerk was dit toch wel is wat anders leuks! Ik was in de studio van SBS 6 waar we een media workshop kregen van Fabienne de Vries (ooit begonnen als VJ bij TMF). Een inspirerende dag met veel leuke collega’s uit het vak.

son en fabbiene

Ik heb weer zoveel leuke opdrachten in mijn agenda staan! In mijn volgende blog ga ik je er alles over vertellen.

X Sonya

 

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter