Fit

ONTSPANNING, ZAND EN EEN KATER

Gisteren was de 2e editie van de Beach Run in Castricum aan Zee. Een mooie run, die wordt georganiseerd door vrienden van mij. Op het laatste moment besloten we toch mee te doen met de gevorderdengroep, heerlijk om op het strand te rennen natuurlijk.

Ik had iets te diep in het glaasje gekeken zaterdagavond maar dat mocht de pret niet drukken. De zon scheen, het zand was mul en zwaar en we waren blij dat we de finish weer gehaald hadden. Want 8 kilometer over het strand valt tegen. Geen toptijd gerend (43:50) maar ik mocht mezelf nog net in de top 10 scharen. Een geslaagde dag dus!

foto 2

ZWAAR

Vorige week had ik het zwaar. Ik merk dat mijn lichaam erg moet wennen aan het geven van rond de 10 trainingen in de week, dus het was even tijd voor wat ontspanning. Vrijdag heb ik een workshop bij Judith gevolgd, zij traint mensen om ontspannen te bewegen en te ademen. En wat een rustpuntje in mijn week! De bewegingen leiden tot een doelmatiger gebruik van het lichaam, met als effect een lichter en gemakkelijker bewegen. Judith legde bij mij de focus op de beweging die de schoudergordel en de borstwervels maken tijdens het lopen. Ik werd vooral heel ontspannen van de workshop en de heerlijke Chinese massage erna gaven me een boost voor het weekend (zondagochtend was ‘ie weer ver te zoeken helaas).

RUNSSEIZOEN

Het runseizoen is officieel begonnen luitjes. Met zo’n veel mooie runs in het vooruitzicht kan ik niet wachten om met mijn team weer aan de startlijn te staan. Eerst de Electric Run, gevolgd door de Zandvoort Circuit Run. En wie weet… in het najaar toch die marathon? We will see.

Vind het leuk van je te horen aan welke runs jij dit jaar mee gaat doen.

X Denise

foto 3

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter