Fit

MOOI WEER LOPER

Ik geef het toe. Ik vind hardlopen zoveel leuker als de zon schijnt. Ja, ik ren elke dag maar nu we allemaal langzaam uit onze winterslaap mogen ontwaken, is elke training voor mij een cadeautje. Man, wat lijken die dagen dat ik minimaal 40 uur per week op kantoor zat lang geleden. Ik kan het me echt niet meer voorstellen. Op dinsdag en woensdag zit ik nog wel binnen. En hoe leuk het ook is om mijn werk als marketing consultant te kunnen blijven uitoefenen, toch is het altijd weer heerlijk om ’s avonds nog even een training te geven.

WOODY WOODPECKER

Vanochtend liep ik met een klant uit Bergen door de prachtige bossen. Ik hoorde een specht- blijkbaar bestaan deze nog in Nederland- en het was zo warm dat ik voor het eerst dit jaar mijn armpjes kon ontbloten. Maar goed dat ik in de winter af en toe een zonnebankje heb gepakt. En eerlijk is eerlijk, ook toen het nog koud en guur was, was lekker om te bewegen, maar nu geniet ik extra.

JUST DO IT

Voor de lezers die nog steeds denken dat hardlopen niet voor hen is weggelegd; begin NU. Je hebt echt geen excuses meer. En nog iets, sinds ik zoveel loop ben ik echt nooit meer ziek (even afkloppen- dat wel). Geen griepje, geen snotneus, niks. Dan komt die rammer van een slogan van Nike weer goed van pas. Just do it. En SNEL!

X Denise

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter