Food

BO, KEUKENPRINSES

Veel van jullie zullen vast denken, die Bo is vast een enorme keukenprinses. Nou, laat me je uit de droom helpen, dat ben ik dus vaak niet.

EXPERIMENT #5035

Vorige week was ik weer eens druk aan het experimenteren met een nieuw recept. Alle ingrediënten had ik zorgvuldig ingeslagen, het idee al drie keer in mijn hoofd nagelopen, alle pannen op het vuur en de oven voorverwarmd. Alles was tot in de puntjes voorbereid en ik kon aan de slag.

LEKKER SCHAT?

Na intensieve arbeid verricht te hebben schotelde ik vol zelfvertrouwen mijn geniale nieuwe creatie aan mijn vriend voor die avond. Hij had nogal trek dus dat werd punten scoren bij hem. Na drie happen was er nog steeds geen applaus. Ikzelf had het eindresultaat nog niet geproefd en vroeg hem dus of het lekker was. Zijn hoofd zei genoeg…. Ik nam zelf een hap en snapte niet dat zoveel liefde en passie van de voorbereiding hier in geen enkele hap nog in terug was te proeven. Helaas kon dit recept worden opgeslagen in de prullenbak.

Gelukkig komt na regen altijd weer zonneschijn. En als die zon niet naar mij toe komt ga ik er wel heen. Spanje here I come!! Daarover snel meer.

Adios, Bo

print

Comments

comments

Vorig artikel Volgend artikel

Wat je misschien ook interessant vindt

Geen Reacties

Laat een reactie achter